На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії про обладнання для ресторанів, кафе, готелів, АЗС, супермаркетів, піцерій в компанії МАРГУС!

Як збільшити продажі магазину самообслуговування?

Як збільшити продажі магазину самообслуговування? // 6 вересня 2018 р.

Чи варто купувати професійне обладнання для кухні б в?

Чи варто купувати професійне обладнання для кухні б в? // 26 червня 2017 р.

Звичайно однозначно стверджувати, що обладнання має бути тільки новим або навпаки навіщо переплачувати за новою якщо можна працювати на б у обладнанні. Давайте спробуємо зважити всі за і протів.Начнем з реальної ситуації, коли відкривається перший заклад, фінансів на все не вистачає, так як ремонт виявився дорожчим планованого, а оренда вище та й за оплату праці шеф-кухар запросив набагато вище, ніж передбачалося.

Професійне обладнання кафе, магазинів, бістро і піцерій при АЗС.

Професійне обладнання кафе, магазинів, бістро і піцерій при АЗС. // 12 червня 2017 р.

Не так давно заїзд на автозаправну станцію на увазі собою заправку паливом і все! Але завдяки конкурентній боротьбі сучасні АЗС перетворилися в набір комфортних послуг, де з'явилися магазини різноманітних товарів від автомобільної косметики до дитячих іграшок, кафе з широким вибором хот-догів і своєї випічки. З'явилися до послуг водія, цивілізовані, місткі туалетні кімнати. Деякі АЗС навіть облаштовані душовими кімнатами.

Устаткування сучасного ресторану - або де краще купити професійне обладнання для креативного бар - ресторану?

Устаткування сучасного ресторану - або де краще купити професійне обладнання для креативного бар - ресторану? // 21 березня 2017 р.

Обладнання для ресторану купити або взяти в оренду!

Обладнання для ресторану купити або взяти в оренду! // 15 листопада 2016 р.

Устаткування для ресторану купити або взяти в оренду? Давайте будемо розбиратися. Звичайно ж, будь-яка компанія пропонує купити обладнання для кухні ресторану, бажано відразу якісне і відразу дороге. Звичайно, все відмінно, так і робимо, але якщо ви маєте в своєму розпорядженні такими фінансами, а якщо немає! Ви досвідчений ресторатор у Вас все в порядку і стаття ця не для Вас! Дана стаття для початківців рестораторів, хто тільки вступає на шлях ресторанного бізнесу!

Все зважилися, відкриваємо ресторан, кафе, суші-бар, піцерію!

Все зважилися, відкриваємо ресторан, кафе, суші-бар, піцерію! // 25 квітня 2016 р.

В один момент ви визначилися і вирішили відкрити заклад, в якому буде краще, ніж у всіх закладах, які ви відвідували до цього. На перший погляд здається, що все так просто, ввічливі і спритні офіціанти, смачні напої та страви, розкішний інтер'єр і багато, багато іншого. Є ще багато нюансів, але все ж "не Боги горшки ліплять", отже, якщо є величезне бажання, все вийде.

Професійне технологічне обладнання

Професійне технологічне обладнання // 21 березня 2016 р.

Розмаїття вибору, різноманітність гастрономічних спрямувань (італійська, грузинська, японська, китайська, традиційна українська кухні), дитяче меню, меню в період посту змушує рестораторів боротися за кожного відвідувача. А як же якість? Ось тут, можна більш детально!

Хитрощі великих супермаркетів

Хитрощі великих супермаркетів // 2 березня 2016 р.

З давніх часів, як тільки з'явилася торгівля, одночасно з вдосконаленням майстерності розвивалися і різні хитрощі в торгівлі. Скільки існує торгівля, стільки ж існує обман, обвіс, продаж прострочених товарів та інші "фокуси", придумані людством.

Дека (пекарські листи) - які вибрати?

Дека (пекарські листи) - які вибрати? // 5 лютого 2016 р.

Пекарські листи або, як їх частіше називають, дека, застосовуються на професійних кухнях для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів, при приготуванні страв в конвекційних печах, пароконвектоматах та іншому тепловому обладнанні. Компанія МАРГУС пропонує максимально широкий вибір пекарських листів різних виробників від європейських до китайських. Особливу увагу хочемо звернути на листи виробництва італійської компанії Unox. Компанія Unox великий виробник конвекційних печей, пароконвектоматів, розстоєчних шаф.

Вакуумний пакувальник (вакууматор) - геніальний винахід 19 століття

Вакуумний пакувальник (вакууматор) - геніальний винахід 19 століття // 1 лютого 2016 р.

Вакуумний апарат формує вакуум навколо упаковуваного продукту і, що важливо, не деформує його. Відсутність повітря створює комфортні властивості зберігання і надає певні переваги. У середовищі, де відсутнє повітря, не розмножуються бактерії і мікроорганізми, не виникають руйнуючі процеси, такі, як корозія, не утворюється статична електрика. Ці умови дозволяють зберігати не тільки продукти харчування, а й медичні прилади, що потребують стерильності, металеві вироби, мікросхеми тощо.

Професійні посудомийні машини

Професійні посудомийні машини // 29 жовтня 2015 р.

На даний момент все частіше на професійній кухні можна побачити посудомийні машини, які призначені для швидкого миття посуду у великих кількостях. Ресторани та кафе купують професійні посудомийні машини не тільки для прискорення процесу миття посуду, але і завдяки їх економного енерго- і водоспоживання.

Секрети кухонних аксесуарів на майстер-класі з бренд шефом

Секрети кухонних аксесуарів на майстер-класі з бренд шефом // 9 жовтня 2015 р.

Кухонний інвентар є незамінною частиною будь-якої побутової та промислової кухні. Всі ці штучки-дрючки (гастроёмкості, дека з перфорацією і без, решітки гриль з 3-шарове покриття TriLax ...) мають як естетичне, так і функціональне призначення і впливають на кінцевий результат.

Конвекційна піч Анна XF023 - родом з Італії!

Конвекційна піч Анна XF023 - родом з Італії! // 21 вересня 2015 р.

Кожен бізнесмен і пекар, який працює в малому бізнесі, пов'язаному з випічкою, неодноразово стикався з невеликою, але надійної конвекційної піччю Анна. Виробник конвекційних печей і пароконвектоматів компанія Unox привласнила артикул печі XF 023 Anna, але прижилася не назва, а ім'я Анна...

Покупка в ресторан професійного обладнання - або скупий платить двічі?

Покупка в ресторан професійного обладнання - або скупий платить двічі? // 9 липня 2015 р.

         Для прикладу візьмемо звичайний міксер для молочних коктейлів. Ми навмисно не називаємо бренди, щоб це не було рекламою. Міксер, для молочних коктейлів призначений для роботи в барі ресторану з практично цілодобової завантаженням виготовлятися з нержавіючої сталі або високоміцних матеріалів.

Король кухні, Його Величність шок-фризер!

Король кухні, Його Величність шок-фризер! // 29 червня 2015 р.

У сучасному світі найдорожче цінується час, час - це ваші і наші гроші. Запорукою успіху відомого ресторатора є грамотно підібране обладнання відповідного якості.

Найбільше винахід - Пароконвектомат

Найбільше винахід - Пароконвектомат // 22 червня 2015 р.

Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна...

BREMA (Брема) - історія...

BREMA (Брема) - історія... // 8 червня 2015 р.

Ось і настало «довгоочікуване ЛІТО», пора відпочинку, галасливих пляжів, нічних діскотех, час різних коктейлів, морсів та інших охолоджуючих напоїв. І всі ці напої об'єднує один компонент без якого немислимий сучасний коктель. Що це? Це -ЛІД, вірно))) Де бармен бере лід? Під барной станцією з льодогенераторами. Адже Лід і піна - найкращі друзі бармена! Ми вирішили розібратися, хто ці «друзі Бармена», хто виробляє ці диво машини -ЛЬДОГЕНЕРАТОРИ? Наші пошуки привели нас до сонячної Італії на околицю Мілана. Зустрічайте, компанія BREMA.

М'ясорубка для кухні ресторану. Яку купити м'ясорубку у м'ясний цех?

М'ясорубка для кухні ресторану. Яку купити м'ясорубку у м'ясний цех? // 16 квітня 2015 р.

Першу механічну м'ясорубку винайшов Карл Фон Дрез - той самий, який придумав перший «кроковий велосипед», без педалей і на честь, якого самохідна платформа, яка пересувається по рейках, названа дрезиною. Слідом за ним подібну конструкцію запропонував австрієць Петер Міттерхофер, бажаючи полегшити працю своїй дружині.

Відкриваємо бар разом з МАРГУС

Відкриваємо бар разом з МАРГУС // 6 березня 2015 р.

Якщо у Вас є величезне бажання відкрити свій бар, то можете ризикнути і увійти в цей бізнес! Тим більше, що при відкритті бару ризик значно менше, ніж при відкритті ресторану: Менше основні фонди (витрати на приміщення та обладнання); Мінімальні втрати, пов'язані зі зберіганням продуктів; В барах невеликий штат співробітників, що дозволяє краще контролювати якість сервісу.

ТОП 10 нових закладів Києва цієї осені

ТОП 10 нових закладів Києва цієї осені // 15 грудня 2014 р.

МАРГУС підвів підсумки і склав список з найцікавіших на наш погляд закладів, які відкрилися в Києві з вересня по грудень 2014 року. Столиця поповнилася кількома ресторанами, клубами, барами і кав'ярнями.

Навіщо потрібен кутер?

Навіщо потрібен кутер? // 3 грудня 2014 р.

Настільні куттери використовуються як допоміжні кухонні машини на підприємства громадського харчування будь-якого формату від невеликого кафе до заводських їдальнях і фабрик-кухонь (комбінати харчування, салатні та м'ясні цехи, кейтеринг). Кутери дають безліч можливостей, з яких кожне підприємство може вибрати необхідні для своєї діяльності.

Тістоміс - обладнання для замішування тіста, в чому особливості?

Тістоміс - обладнання для замішування тіста, в чому особливості? // 3 грудня 2014 р.

Які види тістомісильників бувають? Навіщо потрібен тістоміс? Та й що таке цей тістомісильник? - Це лише мала частина питань, які задає початківець власник пекарні, кондитерської або кафешки. Розглянемо тему тістоміса і відповімо на всі базові питання для новачків.

Сучасний пивний ресторан

Сучасний пивний ресторан // 10 листопада 2014 р.

Пивний ресторан - це досить унікальний вид закладів громадського харчування. Пивний ресторан має свої яскраві особливості і сильно відрізняються від решти видів закладів, якими б вони різними були. У ньому панує особлива атмосфера, а на сторінках меню можна ознайомитися з широким вибором різних сортів пива, чим не може похвалитися жоден ресторан

Слайсер - очима професіонала

Слайсер - очима професіонала // 24 жовтня 2014 р.

Слайсер (Ломтерезка) - професійне обладнання, здатне нарізати продукти скибочками різної товщини. Не один сучасний супермаркет, або кухня ресторану не обійдеться без такого помічника. Слайсер нарізає продукт рівно, швидко, а з додатковими функціями може і зважувати нарізані скибочки.

Пароконвектомат - сердце кухні

Пароконвектомат - сердце кухні // 17 жовтня 2014 р.

Час летить вперед і не дивлячись на розвиток лінії фаст-фуду і швидкого харчування, люди все більше замислюються про здорове харчування і способі життя. Ресторани на перебій пропонує тільки найкращу і натуральну їжу, але як вони можуть приготувати настільки різні продукти гарантуючи натуральність і простоту в приготуванні?

Професійна плита - обладнання для професійної кухні

Професійна плита - обладнання для професійної кухні // 10 жовтня 2014 р.

Професійна плита - саме затребуване теплове обладнання для ресторану, кафе, піцерії та інших місць громадського харчування. Професійна кухонна плита максимально універсальна і присутній практично на кожній кухні.

Цифрове меню - тільки переваги

Цифрове меню - тільки переваги // 4 жовтня 2014 р.

Давайте намалюємо таку картину - відвідувач Вашого ресторану замовляє гарбузовий суп, або інше таке блюдо, існування якого значилося тільки на сторінках меню, з минулого року ... Не кожен же день передруковувати меню.

Нейтральне обладнання - професійні меблі

Нейтральне обладнання - професійні меблі // 26 вересня 2014 р.

Нейтральне обладнання - це обов'язковий атрибут абсолютно будь-якої професійної кухні. Нейтральне обладнання виступає не активних помічником, а скоріше пасивним, воно входить до складу ліній роздачі, може бути як самостійна одиниця меблів так і її частину.

Піч для піци

Піч для піци // 19 вересня 2014 р.

Найпопулярніше, а також відоме блюдо Італії це звичайно ж ПИЦЦА. Піца - це всього лише блін з тіста з томатами та моцарелою зверху, тепер і в нашій країні піці, це невід'ємна частина багатьох трапез. Величезний попит на піцу не залишив байдужими і сучасних рестораторів, які завжди правильно підходять до питання піци. В меню хорошого закладу обов'язково ви знайдете кілька видів піци, і це абсолютно не залежить ресторан це, кафе або закусочна фаст-фуд - піца буде завжди.

Пропозиція компанії МАРГУС

Пропозиція компанії МАРГУС // 15 вересня 2014 р.

Ми пропонуємо професійне комплексне оснащення обладнанням ресторани, кафе піцерії, їдальні та інші об'єкти громадського харчування та об'єктів торгівлі. Компанія працює тільки з перевіреними світовими брендами...

Фаст-фуд - вибір майбутнього

Фаст-фуд - вибір майбутнього // 8 вересня 2014 р.

Все рухається вперед, наука, технології і ритм життя. Жителі середніх і великих міст все менше часу виділяють для повноцінного примі їжі, саме це стало великим поштовхом у розвитку такого напрямку ресторанного бізнесу як фаст-фуд. Безумовною перевагою фаст-фкда завжди була економія часу відвідувачів. Фаст-фуд пропонує смачну, ситну і свіжу їжу, яку можна швидко приготувати.

Холодильне обладнання - асортимент та потреба

Холодильне обладнання - асортимент та потреба // 14 серпня 2014 р.

Самі затребувані види холодильного обладнання - холодильні вітрини, холодильні шафи. Їх використовують в торгових залах для охолодження і демонстрації продукту. Найпопулярніша модель - холодильна шафа зі скляними дверима. Компанія Маргус представляє тільки якісну продукцію, ми гарантуємо якість.

Льдогенератор де купити і як використовувати?

Льдогенератор де купити і як використовувати? // 5 серпня 2014 р.

Льдогенератор може бути розсольний або компресорний. Розсольний льдогенератор заморожує воду розсолом, який циркулює по системі, а компресорний льдогенератор заморожує на поверхні свого випарника.

Холодильне обладнання - поради професіонала

Холодильне обладнання - поради професіонала // 31 липня 2014 р.

Льодокришителі або подрібнювач льоду - незамінне обладнання для бару

Льодокришителі або подрібнювач льоду - незамінне обладнання для бару // 23 липня 2014 р.

Лід це дуже важливий атрибут кожного бару. Його використовують для охолодження пляшок, охолодження напоїв, викладають на вітрини. Лід входить до складу більшості коктейлів, тим більше в жарку пору року. Звичайно перше що можна уявити, це акуратні кубики прозорого чистого льоду ... але що робити, якщо лід це частина коктейлю і кубиком його покласти туди ніяк не можна? Лід має дуже тверду масу і її подрібнити руками просто неможливо, представляти як бармен молотом подрібнює кілограми льоду для кількох «Мохіто» просто смішно, і все ж наявність проблеми породжує геніальне рішення!

NEW ECOLINE серії - прогрес по всіх напрямах!

NEW ECOLINE серії - прогрес по всіх напрямах! // 7 липня 2014 р.

Навесні 2013 року компанія Bitzer випустила серію компресорів нового покоління NEW ECOLINE, які стали логічним продовженням, що вже зарекомендували себе на ринку, надійних, перевірених, ефективних напівгерметичних поршневих компресорів Bitzer. Дана подія була обумовлена необхідністю задовольняти постійно зростаючі споживчі вимоги, а також...

Хочете відкрити нічний клуб?

Хочете відкрити нічний клуб? // 1 липня 2014 р.

Все що вам потрібно це сума від 50 000 до 500 000 доларів. Окупність такого проекту складе 2-3 роки. Висока рентабельність і взагалі отримання прибутку не завжди залежить від суми вкладень. Важливу роль грає місце, де буде розташований нічний клуб або дискотека і ще cсуществует кілька критеріїв, дотримуючись яких успіх вам гарантований...

Презентації та дегустації або халява - двигун продажів

Презентації та дегустації або халява - двигун продажів // 24 червня 2014 р.

Рішення клієнта і покупця про те, чи буде він замовляти або купувати тієї чи інший продукт, безпосередньо залежить від того подобається йому продукт чи ні. А як переконати клієнта який ніколи не замовляв продукт, в тому що він незрівнянний на смак? Клієнт, якщо він не постоялець закладу, часто платить за пробу і може залишитися незадоволений...

Стрічкові ПВХ завіси або штори ПВХ - призначення і користь

Стрічкові ПВХ завіси або штори ПВХ - призначення і користь // 20 червня 2014 р.

Штора ПВХ - це багатофункціональних ізолятор, який вкрай необхідний в промислових цілях. Стрічкові штори ПВХ здатні знизити втрату тепла до 50%, ізолюють великі отвори від зовнішніх факторів, таких як дощ, вітер. Відмінна ізоляція звуку, відмінна пасивна захист складських приміщень від проникнення птахів або комах, пилу і диму.

Вигода шведського столу для готелю

Вигода шведського столу для готелю // 19 червня 2014 р.

егендарна традиція подачі їжі в скандинавських країнах, відрізнялася тим, що їду подавали у величезних тарілках і ставили на стіл, таким чином кожен гість сам вирішував що і скільки він буде їсти. Практично в кожному готелі і готелі можна спостерігати шведський стіл, коли кожен бажаючий перекусити може вибрати сам собі продукт і визначити розмір порції.

Методи просування ресторану

Методи просування ресторану // 13 червня 2014 р.

есторанний бізнес в самому розпалі і на ринку відбувається боротьба конкурентів за залучення клієнтів. Ресторатори вигадують нові й нові захоплюючі програми, акції, виверти для відвідувачів, головне правило - клієнт повинен залишитися задоволений. Деякі локальні заклади можуть давати рекламу в журнали і газети...

Пароконвектомат - хто головний на кухні?

Пароконвектомат - хто головний на кухні? // 10 червня 2014 р.

Кухня ресторану дуже відрізняється від звичайної побутової кухні, не дивлячись на те що основні цілі у них однакові. Професійна кухня ресторану сповнена спеціального обладнання, яке на сьогоднішній день дуже стрімко розвивається і розширюється в асортименті. Ресторан спрямований на велику кількість посадкових місць і постійний процес на кухні як наслідок

Льодогенератор - що необхідно знати і врахувати при виборі

Льодогенератор - що необхідно знати і врахувати при виборі // 4 червня 2014 р.

Ринок холодильного обладнання радує величезним вибором і можливостями. Але мало хто знає , що серед усього затребуваного ряду обладнання лідером залишається льдогенератор кубикового льоду ! Льодогенератор - це машина генеруюча лід. Лід може бути побутовим - для використання в їжу і напої і технічним - для охолодження...

Фаст -фуд заклад - як оформити ?

Фаст -фуд заклад - як оформити ? // 3 червня 2014 р.

Фаст -фуд закладу залучають саму різну аудиторію і він на це і розрахований. Його відвідують люди з швидким ритмом життя , що проїжджали повз або просто люди середнього достатку. Найчастіше в такі заклади не бронюють місця і не планують як окремий похід у ресторан . А значить відвідують люди опиняються там випадково , толі він поспішає , толі є необхідність швидко і недорого...

Виклик офіціанта

Виклик офіціанта // 29 травня 2014 р.

Налагоджені процеси роботи ресторану не виключають і момент виклику офіціанта. Якщо офіціант довго не підходить до відвідувача або його неможливо викликати у великому і галасливому закладі , то це величезна проблема для ресторану... Як показує практика , це дуже поширена причина невдоволення закладом.

Відкрита кухня ресторану - покращує якість праці

Відкрита кухня ресторану - покращує якість праці // 26 травня 2014 р.

Не рідко можна почути або самому зіткнутися з ситуацією , коли в закладі громадського харчування кухня закритого типу. Це не так страшно , але існує декілька спірних моментів , наприклад - у закритому від відвідувачів приміщенні персонал не стежить за порядком і акуратністю на кухні , а самі кухарі можуть скаржитися у своїх колах на замкнутість у робочий час. На закритій кухні кухар живе тільки приготування їжі і навіть

Адміністратор ресторану - це хто ?

Адміністратор ресторану - це хто ? // 23 травня 2014 р.

Адміністратор ресторану звучить гордо і вже має на увазі одного з головних працівників. Цілком очевидно що входить в обов'язки кухаря, офіціанта або бармена і чим вони займаються, а що стосується адміністратора, то тут з відповіддю буде складніше. Почнемо з того, що в обов'язки адміністратора входить підбір обслуговуючого персоналу, контролює якість виконання роботи, координує персонал, вирішує виникаючі конфлікти між персоналом та ...

Як відкрити ресторан

Як відкрити ресторан // 22 травня 2014 р.

Бізнес ідея - відкрити власний ресторан , це досить популярна і перспективна ідея. Як би просто це не здавалося , а на ділі процес серйозний і складний . Досягти успіху і залишитися в лідерах або хоча б на плаву складно і однієї удачею тут не обійтися. Відкрити свій ресторан це: Проаналізувати ринок - можна задіяти фахівця , або маючи знання і досвід аналізувати самому Пошук вільної ніші - необхідно розуміти , що відвідувачеві завжди цікаво щось ...

Візки купівельні (візки для супермаркету ), Vol 2.0

Візки купівельні (візки для супермаркету ), Vol 2.0 // 13 травня 2014 р.

У двох словах ми спробуємо Вам розповісти про експлуатацію купівельних візків або як їх називають по-іншому - візки для супермаркетів: Призначення, Застосування, Умови експлуатації, Заходи безпеки при використанні, Технічні характеристики.

Навіщо рестораторові тренінги та курси?

Навіщо рестораторові тренінги та курси? // 8 травня 2014 р.

Для того щоб бути успішним недостатньо просто ним стати. Підтримувати успіх це навіть складніше ніж один раз його досягти. Необхідно прагнути до знань, завжди чомусь вчитися і йти за знаннями . Знання черпаються з досвіду і спілкування , але деякі знання слід придбати шляхом тренінгів. Сьогодні зовсім не рідкість , що люди спраглі знань йдуть на майстер- класи та тренінги , від особистих , як усвідомлення себе, так і професійних...

Бізнес-план ресторану західного типу

Бізнес-план ресторану західного типу // 5 травня 2014 р.

Заклади західного типу, в тому числі і ресторани мають велике відміну від зі вітчизняних , і ця різниця в тому , що західні роблять максимальний акцент на розвагу відвідувачів. Багато рестораторів не зволікаючи підхопили цю тенденцію , в таких закладах приплив клієнтів збільшується в кілька разів. Публіка шукає місце не тільки поїсти , але і добре провести час .

Кондитерський заклад - конкурент ресторану

Кондитерський заклад - конкурент ресторану // 28 квітня 2014 р.

Як багато виробників кондитерських ласощів зможуть згадати люди , які жили за часів Радянського Союзу? Насправді таких виробників можна було перерахувати на пальцях . Тоді дістати ласощі було дуже складно , а бездоганний смак досі пам'ятають всіх виробників і згадують їх як еталон смаку та якості.

Картки знижок

Картки знижок // 24 квітня 2014 р.

Карта знижок це не виверт ресторатора, таким чином заклад може вести базу постояльців (радуючи їх привітаннями та подарунками на дні народження), вести статистику чека клієнта , перевагу в кухні та напою, а клієнт почуватися «особливим». Дуже багато послуг вдаються до затії з картками , тому що таким чином можна залучити і зберегти Ваших клієнтів.

Вплив зризи на ресторанний бізнес

Вплив зризи на ресторанний бізнес // 23 квітня 2014 р.

Криза завжди точно і боляче б'є по багатьом галузям бізнесу. Страждає виробництво, страждає і споживач. Глобальні скорочення стосуються і сфери послуг, в яку відноситься і ресторанний бізнес. Різке падіння попиту на продукцію, скорочення попиту і у закладів громадського харчування. Сфера послуг дуже специфічний вид діяльності. Людина удався до послуг, швидше економить свій час, для визначення його на більш серйозні або істотні завдання...

Їжа на винос в ресторані великий плюс вашому закладу

Їжа на винос в ресторані великий плюс вашому закладу // 18 квітня 2014 р.

Більшість людей на сьогоднішній день працює в офісах і на жаль їм доводиться часто живити на швидку руку і не повноцінним обідів , а лише бутербродами і печивом. Це лише одна з причин , чому сучасні ресторатори дуже підтримують ...

Ресторан в житловому будинку. Політика взаємодії з мешканцями.

Ресторан в житловому будинку. Політика взаємодії з мешканцями. // 14 квітня 2014 р.

Зовсім не рідко виникають конфлікти між мешканцями будинку та адміністрацією закладу, що розташований в їхньому будинку. Для залагодження подібних конфліктів одних тільки знань ресторанного бізнесу недостатньо, тут необхідний досвід. Бувалі ресторатори, які не просто закінчили курси рестораторів, а що мають великий досвід з вирішення таких ситуацій, навіть розробили деяку теорію.

6 основних помилок ресторатора в роботі з персоналом

6 основних помилок ресторатора в роботі з персоналом // 11 квітня 2014 р.

Репутація закладу безпосередньо залежить від його співробітників. При цьому не варто забувати , що для даної галузі плинність кадрів до 70 % на рік - це стандартна ситуація. Найчастіше власники ресторанів вкрай байдужі до проблеми утримання персоналу , а саме через це ресторан несе серйозні фінансові втрати . Звичайно ж усіх назвати байдужими це як мінімум несправедливо , а й без це безліч ресторанів допускає грубих помилок при роботі з персоналом , що дуже позначається на іміджі і доході закладу.

Як підвищити виручку ресторану

Як підвищити виручку ресторану // 9 квітня 2014 р.

Є два варіанти , як підвищити заробіток закладу це або більше гостей , або треба відпрацьовувати збільшення середнього чека - суми , яку людина залишає в ресторані. У сукупності це призводить до збільшення обороту і процвітанню закладу. Треба тільки розуміти , над чим саме ми в даний момент працюємо.

Мова офіціантів

Мова офіціантів // 5 квітня 2014 р.

Дуже часто різні соціальні служби використовують свої «знаки» , мовну систему або поняття. У ролі знака може виступати слово або жест і дуже цікаво спостерігати цей спосіб спілкування , він дозволяє передавати інформацію абсолютно непомітно для оточуючих. Така кодова система існує і серед офіціантів і як правило елітних закладів. Дуже важливо розуміти деякі факти і що говорять за вашою спиною офіціанти.

Тонкощі меню. Експеримент.

Тонкощі меню. Експеримент. // 5 квітня 2014 р.

У кафе, ресторанах та подібних закладах громадського харчування частенько пропонують як стандартну порцію, так і збільшену . Особливо характерно це для фаст-фудів. Дослідники з Корнеллського університету (США) вирішили перевірити , як позначення в меню впливають на апетит клієнта. В експерименті учувствовать дві команди, яким пропонувалася їжа в двох тарілках. Кожній з команд пропонували два типи порції , але ...

Компанія Roller Grill представляє новинку - модульні фритюрниці

Компанія Roller Grill представляє новинку - модульні фритюрниці // 31 березня 2014 р.

Хрустка скоринка крилець, картопля- фрі, рибні палички, пончики та багато багато і смачне іншого! Сучасна кухня настільки щільно включила до свого складу "фрі" страви і використання фритюрниць , що відсутність такої на кухні ресторану чи кафе, швидше викличе подив. Тепер без цього неможливо!

Новинка VarioCooking Center 112T -Rational

Новинка VarioCooking Center 112T -Rational // 30 березня 2014 р.

VarioCooking Center 112T від Rational - це варіння, смаження, фрітірованіе, процес приготування у вакуумі, гасіння... все в одному пристрої. Він абсолютно невеликий з вигляду, але великий всередині! Компактність займаного зовнішнього простору при максимальній кількості виконуваних функцій - це найоптимальніше рішення. Пристрій може з успіхом застосовуватися на вже спроектованої, обладнаної і функціонуючої кухні. Для установки досить лише невеликий за розмірами поверхні, він може використовуватися в якості настільного обладнання, або ж встановленими самостійно на спеціальну стаціонарну або мобільну підставку ( розробники подбали і про це).

Індукційні плити - як символ економічності. Теплове обладнання для ресторану

Індукційні плити - як символ економічності. Теплове обладнання для ресторану // 21 березня 2014 р.

Сучасний підхід до вирішення множин проблем на професійній кухні - це індукційна плита . Ці плити є не тільки аналогом електричних плит , але і мають безліч переваг як для професійної кухні , так і побутової . Вартість таких плит значно вище ніж на стандартне обладнання , але вже в перше півріччя експлуатації перекриється економією на споживанні електроенергії. За рахунок чого така економія ?

Як правильно обрали льодогенератор? Обладнання для бару.

Як правильно обрали льодогенератор? Обладнання для бару. // 18 березня 2014 р.

Льодогенератор- це машина, яка виробляє лід цілий рік поспіль, та без якої не обійтися жодному кафе чи ресторану. Абсолютно на кожну вечірку або святкування потрібен лід і в чималих кількостях. Лід у ємностях для охолодження пляшки при подачі шампанського, безпосереднє додавання льоду в келих і звичайно ж коктейлі з крихтою льоду! Лід круглий рік?! - Це реально. Геніальний винахід « льдогенератор » має ще в 1850 році в Північноамериканських сполучених штатах і не винахідником , а лікарем Джоном Горі.

Поверхня для смаження. Вигода і зручність у використанні. Обладнання для ресторану.

Поверхня для смаження. Вигода і зручність у використанні. Обладнання для ресторану. // 14 березня 2014 р.

Практично на кожній професійній кухні ви помітите таке обладнання як смаження поверхня . Купуючи таке обладнання на кухню закладу ви економите час і кошти не втрачаючи при цьому якість готового продукту , а лише покращуючи його смакові якості ! Професійна кухня відрізняється від побутової кількістю оброблюваних продуктів, і слід розуміти , що навіть дуже хороша велика сковорода , не зможе задовольнити потреби закладу в поверхнях для смаження.

Відділ кулінарії супермаркету - Як залучити клієнтів?

Відділ кулінарії супермаркету - Як залучити клієнтів? // 13 березня 2014 р.

Відділ кулінарії сприяє залученню покупців в супермаркет чи магазин . Для клієнта дуже важлива можливість недорого купити готову їжу. Якщо продукт приготований якісно і смачно , то в цих відділі завжди стоять черги за товаром.

Розвиток громадського харчування в післявоєнний період

Розвиток громадського харчування в післявоєнний період // 6 березня 2014 р.

На період Великої Вітчизняної війни ресторанний бізнес не тільки не розвивався , а частково перестав тимчасово існувати. Тільки до 1944 - му року місцями стало спокійніше і, потихеньку почали продавати морозиво по місту, а десь відкривати ресторани і кафе. Розвиток в повоєнний час мало два напрями ...

Цукрова вата - добрий бізнес для Вас!

Цукрова вата - добрий бізнес для Вас! // 4 березня 2014 р.

У кожного є приємні моменти життя , які так чи інакше пов'язані з дуже смачним ласощами - цукровою ватою . У всьому світі вона користується популярністю як у дорослих , так і у дітей ! Її можна використовувати як оригінальний елемент « романтики » і як радість маленькій дитині. Цукрову вату люблять усі , від мала до велика , а от зайнятися самому цим видом бізнесу , це не тільки дарувати радість оточуючим , але і дуже прибуткова справа. І так , вата за ватою - зростають Ваші доходи .

Харчова нержавіюча сталь: AISI 18/8, 18/10, 304, 430, ...

Харчова нержавіюча сталь: AISI 18/8, 18/10, 304, 430, ... // 28 лютого 2014 р.

Існує різновид « сорти » нержавіючої сталі, і далеко не кожен підприємець зможе за лічені секунди визначити як вибір варто зробити зараз . Кожен з видів має свої характеристики та рекомендації до використання. Найбільш часто задається питання це : «Що означають маркування 304 , 430 , 220 , і т.п ? ». Кожен з видів нержавіючої сталі означає її якість , довговічність і термостійкість. Маркер 18 / 8 , 18 /10 і т.д. містить інформацію про склад сплаву (співвідношення хрому і нікелю).

Пароконвектомати Rational

Пароконвектомати Rational // 24 лютого 2014 р.

Ще з самої першої виробленої моделі пароконвектомата в далекому 1976 році, німецька компанія Rational стала лідируючим виробником даного професійного обладнання. На сьогоднішній день компанія Rational зайняла величезну частину ринку даної сфери, обладнання можна зустріти на кухнях багатьох відомих якістю ресторанів.

Проблеми з розливним пивом? Багато піни, мало піни, сторонній присмак або запах, чому?

Проблеми з розливним пивом? Багато піни, мало піни, сторонній присмак або запах, чому? // 20 лютого 2014 р.

Сучасні ресторани, кафе, та паби навперебій пропонують різноманітність сортів розливного пива. Але успіхом користуються лише ті заклади, які можуть запропонувати клієнтові правильно поданий, прохолодний напій. А якість подачі, в свою чергу, може гарантувати справне і якісне обладнання для розливу.

Santos - вірний помічник для бару

Santos - вірний помічник для бару // 18 лютого 2014 р.

Французький виробник Santos ( Сантос ) з 1954 року виробляє соковижималки , терки , кавомолки та інше обладнання спрямоване на оснащення барів , кафе , ресторанів комерційних професійних кухонь.

Душевна піцерія !

Душевна піцерія ! // 12 лютого 2014 р.

Ясний зимовий день, промінчики сонця ніжно торкаються свіжоприготованого гарячої кави в моїх руках, сиджу сховавшись м'яким пледом. Витають у повітрі аромати, змішуючись з легкими кавовими нотками, то і справа викликають яскраві спогади і посмішку... і раптом хтось, як ніби вгадуючи твої думки, вимовляє ... «а пам'ятаєш» ...

Надыйний партнер - запорука успышного починання!

Надыйний партнер - запорука успышного починання! // 4 лютого 2014 р.

Сьогодні практично кожен день можна спостерігати відкриття ресторану або кафе , адже людям вже давно набридло , а то і зовсім немає часу обідати , вечеряти вдома , проводити свята біля плити в процесах готування , носити пакетики і судочки за собою на роботу.

BIZERBA - найкраші ваги

BIZERBA - найкраші ваги // 29 січня 2014 р.

Світ швидко розвивається в сфері обладнання, і якщо Ви ідете в ногу зі змінами- ви обвязково будете попереду конкурентів. Все частіше супермаркети та магазини починають використовувати винаходи та осучаснене обладнання для сфери рітейлу. Одним з виробників, які пропонують якісні сучасні рішення для магазинів та супермаркетів – є німецький виробник BIZERBA.

БУМ розвитку ресторанного бізнесу в Україні!

БУМ розвитку ресторанного бізнесу в Україні! // 27 січня 2014 р.

За останні кілька років в Україні почалося стрімке зростання і розвиток галузі ресторанного бізнесу. По всій країні відкривається величезна кількість закладів громадського харчування на будь-який смак і будь-які вимоги клієнта! За останні років шість, обсяг ринку громадського харчування в Україні зріс з 12 млрд, до 28,5 млрд гривень.

Якісне обладнання Vema з Італії

Якісне обладнання Vema з Італії // 22 січня 2014 р.

Обладнання для бару, соковижималки, міксери і теплове обладнання завжди будуть затребувані на ринку професійної кухні. Враховуючи ці тенденції, італійська компанія Vema відмінно зарекомендувала себе, як виробника високоякісного обладнання та техніки для підприємств громадського харчування.

Robot Coupe у арсеналі професійної кухні

Robot Coupe у арсеналі професійної кухні // 16 січня 2014 р.

Кожен, поважаючий себе, кухар обов'язково має у своєму арсеналі якісну овочерізку. Поява їх на сучасній професійній кухні набагато спростили э кухарям. Ця диво-машина легко справляється з великими обсягами нарізки продукту для різних потреб, залишаючи при цьому руки кухаря вільними. Овочерізки необхідні на кухнях-фабрик, фаст-фудах, салатних цехів, кухонь кафе і ресторанів.

Якість ресторанного обслуговування

Якість ресторанного обслуговування // 13 січня 2014 р.

На сьогоднішній день, конкуретна боротьба різних ресторанів за лідируюче місце, змушує йти на всілякі хитрощі і нововведення з метою заохочення відвідувачів. Ресторани пропонують послуги доставки свіжо приготовленої, улюбленої клієнтом...

Дизайн ресторану або кафе, та як його оформити? !

Дизайн ресторану або кафе, та як його оформити? ! // 9 січня 2014 р.

Відкриваючи свій заклад, завжди хочеться оформити все в кращому вигляді. Насамперед Вам необхідно визначити тематику оформлення приміщення. Що б це не було ресторан або кафе, є чіткі критерії від яких варто відштовхуватися , а саме: статус, фінансове та соціальне становище клієнтів, їх вік . Від цих параметрів буде залежати, як розташування закладу, так і стиль. Відкриваючи заклад в центрі міста, можна використовувати ділові тони або ж універсальні, дозволяють бути відкритими як для ділових партнерів, переговорів...

Візки це не тільки практично, але й романтично!

Візки це не тільки практично, але й романтично! // 25 грудня 2013 р.

Візки це не тільки практично, але і романтично! Пропонуємо для Вашого перегляду дуже захоплюючий кліп!

Піч Josper на професійній кухні: модний тренд чи реальна необхідність?

Піч Josper на професійній кухні: модний тренд чи реальна необхідність? // 10 грудня 2013 р.

Дана піч є брендовою, в своєму класі вона сама якісна та надійна. Унікальна конструкція дозволяє використовувати її в закритому приміщенні ресторану, використовувати при тому тільки деревне вугілля, економія якого, в порівнянні з мангалом, – до 40%. А час приготування продукту є на 35% меншим, ніж на відкритому вогнищі. Зола з печі теж не є проблемою – вона збирається в спеціальний ящик, що знаходиться в закритій нижній шафі.

Пароконвектомат та з чим його їдять

Пароконвектомат та з чим його їдять // 10 грудня 2013 р.

Якої марки все ж вибрати пароконвектомат ? Давайте визначимося з пристроєм пароконвектомата і завданнями , які належить йому виконувати. Пароконвектомат - теплове обладнання , з'єднало в собі функції конвекційних печей і виробничих пароварок . Будучи високотехнологічним і багатофункціональним апаратом , пароконвектомат бере на себе значну частку обов'язків працівників гарячого цеху

Фреш в кожну оселю!

Фреш в кожну оселю! // 4 грудня 2013 р.

Кілька років тому до нас звернувся чоловік з проханням підібрати йому на кухню, в приватний будинок, пристойну, але не "золоту ", як висловився покупець, соковижималку, щоб фреш був такої якості, як він звик купувати в хороших закладах Києва. Ми порадили Santos 50 C, так як саме ця соковижималка прекрасно поєднує два фактори: ціну та якість, які так завзято завжди шукає покупець . Захопленню покупця не було меж. Працює безшумно, віджимає швидко та якісно. А найголовніше - виготовлена з нержавіючої сталі і розрахована на інтенсивне використання, тому в домашніх умовах буде служити практично вічно.

Як підібрати візок для Вашого магазину ?

Як підібрати візок для Вашого магазину ? // 26 листопада 2013 р.

Прорахунок необхідного числа візків у магазин/супермаркет самообслуговування досить проста - це кількість становить 10 шт. на 100 м. кв. площі торгової закладу .

Риба на льоду - переймаємо досвід

Риба на льоду - переймаємо досвід // 25 листопада 2013 р.

Сьогодні ми поговоримо про рибне відділі супермаркету та як правильно його організувати. Жива риба - товар ніжний , що потребує особливих умов зберігання. Плаваючі в акваріумі рибки і плазують раки- найкращий магніт для покупців і найкорисніший продукт на столі. Акваріум дозволяє робити в магазині "шоу- фішку'' - покупець може деякий час просто розглядати цікаву живність...

Франція. Кофе.

Франція. Кофе. // 4 листопада 2013 р.

Кава в будинку турецького дипломата Кава з'явився у Франції в 1644 р., проте по-справжньому популярним він став набагато пізніше.   У 1669 г посол Туреччини в Парижі Сулейман -ага познайомив двір короля Людовика XIV з напоєм його батьківщини . Кавова церемонія в будинку дипломата була воістину незабутнім видовищем.

Відвриваємо піцерію

Відвриваємо піцерію // 4 листопада 2013 р.

Розмір приміщення , відкривається піцерії , вибирається залежно від кількості місць для відвідувачів і виробничих об'ємів. Середня його площа складає десь 150 кв. м. Однак цілком можуть бути і набагато менші закладу. Згідно з вимогами СЕС , на стінах приміщення повинна бути оздоблення плиткою або водоемульсійна фарба. Звертається увага на наявність гарячої та холодної води , каналізації та вентиляції. При розташуванні піцерії в житловому об'єкті не дозволяється перевищувати гранично допустимі рівні шуму , через що доведеться встановлювати обмежений режим роботи

Візки для покупців

Візки для покупців // 31 жовтня 2013 р.

Здавалося б, що про неї писати - про купівельної візку магазину! А адже магазинні візок - предмет, який супроводжує клієнта протягом всього процесу здійснення покупок! І скільки зручності вона надає різним категоріям покупців (звичайним, матерям з дітьми, інвалідам, дрібним оптовикам та іншим)! Наявність купівельних візків - це турбота про комфорт клієнтів та збільшення лояльності покупців.