На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Цифрове меню - тільки переваги — 4 жовтня 2014 р.

Давайте намалюємо таку картину - відвідувач Вашого ресторану замовляє гарбузовий суп, або інше таке блюдо, існування якого значилося тільки на сторінках меню, з минулого року ... Не кожен же день передруковувати меню.

Ваші дії? Ви відправите персонал на швидкі пошуки необхідних інгредієнтів, відмовте відвідувачу або спробуєте вмовити на зовсім інше блюдо.

А перед клієнтом незручно - правда?

Це лише один з множин можливих неприємних ситуацій, пов'язаних з традиційним типом меню. Не завжди є можливість передруковувати меню, а нові страви закладу починають красуватися на різних рекламних буклетик на столах відвідувачів, поки не потрапить в меню. Вихід є - меню борди. З ними можна легко демонструвати «блюдо дня», новинки в меню або просто сезонні напої. Інформація легко оновлюється і оптимізується, не вимагаючи тривалого часу, як на друк нових меню, рекламних буклетів і т.п. А головне в кінцевому підсумку такий борд буде дешевше ніж утримання рекламної макулатури або ящики меню.

Цифровое меню, маргус, меню ресторана

Дуже вдалим запровадження останнього часу, це оснащення залу закладу Wi-fi і подавати цифрове меню відвідувачам ресторану. Таким чином можна повністю відмовитися від витратної поліграфії. Відвідувач через свій смартфон, ноутбук або інший пристрій зможе ознайомиться з меню - просто і зручно.

Дуже важливо ресторатору відзначити для себе, що маючи в залі борди з роликами кращих страв ресторану, новинки в меню, красиві анімації їжі підіймають апетит - дуже скоро стане приносити значні збільшення продажів. Правильно наповнення бордів допоможе ресторану добре досягти успіху.

Цифрове меню - переваги , маргус

Цифрове меню - переваги

Таке меню дозволяє легко вносити сезонні зміни, впроваджувати акційні пропозиції і навіть міняти меню в залежності від погоди і пори року, просто вибираючи потрібний контент.

Робота з бордом не вимагає до себе спеціальних навичок і знань, з ним зможе впорається навіть адміністратор ресторану, який не має відношення до цифрових систем.

Заклад значно економить на відмову від поліграфії.

Цифрове меню - крок у майбутнє. Воно продемонструє ваш продукт саме так, як Вам це необхідно. Живі і яскраві картинки дозволять продавати більше без прямих зусиль.

Борди окупаються себе менш ніж за два роки служби в закладі.

Не стійте на місці, крокуйте вперед разом зі своїм рестораном!

Ваш Маргус

Ваш Маргус