На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Професійна плита - обладнання для професійної кухні  — 10 жовтня 2014 р.

Професійна плита - саме затребуване теплове обладнання для ресторану, кафе, піцерії та інших місць громадського харчування. Професійна кухонна плита максимально універсальна і присутній практично на кожній кухні. Плита використовується для приготування продуктів і має кілька видів теплової обробки продукту - смаження, варіння, тушкування.

Промислова плита, Професійна плита, маргус, промышленные плиты купить, професиональные плиты купить, маргус

Промислова плита - за принципом дії поділяється на газові та електричні плити. У нашій країні користуються великим попитом електричні види промислових професійних плит. Причиною такого вибору виступає відсутність необхідності підведення газу, що в результати обходиться дешевше без втрати якості продукту. Переваги газових промислових плит також не маловажно. Газова плита для ресторану - здатна швидше нагрівати посуд, а відповідно і швидше остигати.

Професійна плита - компанія Маргус допоможе вибрати і купити таке професійне обладнання як професійна плита. Ми працює тільки з перевіреними виробниками, підтримує гарантію якості нашого товару. Професійна плита - має велику потужність ніж побутова, вона готова справлятися з великими навантаженнями, (такими як кухня ресторану, кухня піцерії, фаст-фуда і ін.).

Промислова плита, Професійна плита, маргус