Наші послуги: розробка дизайн-проекту, професійний підбір і консалтинг при виборі технологічного обладнання
У компанію MARGUS можна прийти з великою кількістю питань і сумнівів, а через два місяці насолодиться смачною вечерею у своєму ресторані. Одночасно дизайнери і будівельники створюють неповторну атмосферу залу майбутнього ресторану, а наші фахівці готують специфікацію з набором висококласного обладнання, незмінного помічника вашого шеф -кухаря. За тиждень до закінчення ремонту технологічне обладнання вже буде прикрашати кузню шедеврів, серце ресторану - кухню.
розробка дизайн -проекту
професійний підбір технологічного обладнання
безкоштовний консалтинг при виборі обладнання
виготовлення нейтрального обладнання за індивідуальними кресленнями , з урахуванням особливостей приміщення
високий рівень відповідальності при підборі й постачанні обладнання
мінімальні терміни поставки обладнання
гарантійне обслуговування обладнання
замовлення оригінальних запчастин
Розробка дизайн-проекту, професійний підбір і консалтинг при виборі технологічного обладнання для ресторану в компанії МАРГУС!
Купити обладнання для ресторану або піцерії в Києві на сьогоднішній день досить просто, а от підібрати правильно обладнання за технічними характеристиками, підібрати технологічне обладнання і розмістити по цехам і на кухні ресторану вже більш складне завдання. Можна купити обладнання недороге, сумнівної якості та вписатися в бюджет, але при цьому можна втратити в надійності, витривалості і технологічності обладнання. Ми хочемо поділитися з Вами своїм досвідом, своїми знаннями в сфері професійного технологічного устаткування, як правильно підібрати обладнання і отримати максимальну віддачу при його експлуатації.
Наша компанія успішно працює в Україні на ринку харчового обладнання, торгового обладнання та технологічного обладнання. Для зручності ресторатори готельний, ресторанний, кавовий бізнес замінили абревіатурою HoReCa, що означає Hotel Restaurant Cafe.
Основний напрямок нашої компанії - поставка і продаж харчового обладнання для ресторанів, кафе, барів, піцерій та інших об'єктів відпочинку та харчування або коротко обладнання для HoReCa. В асортименті компанії МАРГУС представлено професійне обладнання переважно зарубіжних виробників, але так само ми співпрацюємо з вітчизняними виробниками, зокрема, вироби з нержавіючої сталі, такі, як столи, мийки, витяжні парасолі, полки, сушарки та багато іншого обладнання, яке використовується на кухні будь-якого закладу.
У нас на сайті Ви можете знайти обладнання для харчової промисловості при хорошому співвідношенні ціна-якість, але це далеко не все обладнання, яке ми можемо вам запропонувати. Кількість виробників обладнання для ресторанної та харчової промисловості дуже різноманітне і відобразити все досить складно, з цієї причини на сайті підібрані найбільш надійні і популярні моделі професійного технологічного устаткування.
При підборі обладнання для ресторанів потрібно враховувати, що кухня ресторану - найважливіший елемент в будь-якому ресторані. Тому й устаткування для кухні ресторану грає дуже важливу роль. Кухонне обладнання формують: гарячий цех, холодний цех, рибний цех, м'ясний цех, овочевий і мийні цехи. У великих ресторанах кількість цехів може дублюватися, так як при великій кількості посадочних місць обсяг кухарів і технологічного обладнання збільшується пропорційно. Професійне обладнання для ресторанів відрізняється від устаткування, яке ми бачили у себе вдома тим, що професійне обладнання розраховане на цілодобову роботу, жорсткі умови експлуатації, тому й виглядає іноді досить громіздким і грубим.
Особливу увагу рекомендуємо звернути на місце розстановки холодильного і морозильного обладнання, а так само холодильні та морозильні камери. При розрахунку холодильного і морозильного обладнання виробники розраховують температуру навколишнього середовища 35-40°С, але в реальних умовах температура на кухні влітку в пік замовлень, в зонах, де працює теплове обладнання сягає до 45°С.
Професійне обладнання власникам ресторанів доводитися купувати при відкритті ресторану, але і докуповувати в процесі роботи розширення ресторану, додавання меню і національних кухонь. Наприклад, з розвитком японської кухні - великий попит мали рисоварки і фрізери для обробки риби низькотемпературних холодом. Популярність іспанської кухні привели в Україні Josper- це щось середнє між піччю і мангалом, але якість приготованого м'яса, риби або овочів неможливо порівняти ні з одним професійним обладнанням. Навіть при використанні пароконвекційну печі кухар не в силах домогтися такого смаку, який отримує продукт при готуванні на Хоспері.
Якщо Ви вирішили пов'язати своє життя з ресторанним бізнесом, Вам мимоволі доведеться постійно перетинатися з обладнанням, з його вибором. Ось в цьому питанні наша компанія зможе бути помічником саме в підборі, розстановці, установці і підключенні обладнання. Якщо Ви все ж вирішили взяти закупівлю і підбір обладнання самостійно, рекомендуємо взяти до уваги поради вашого шеф-кухаря, який безпосередньо буде працювати на цьому обладнанні. Від того, на скільки кухарям комфортно на кухні, залежить швидкість, якість приготування страв та обслуговування відвідувачів.
"MARGUS" - Ваш надійний постачальник професійного технологічного та торгового обладнання для об'єктів громадського харчування і торгівлі.
Детальніше: www.margus.com.ua