На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Білоруські помічники на українській кухні — 17 жовтня 2019 р.

Незрівнянним лідером, по співвідношенню ціни і якості, на українському ринку механічного обладнання в лінійці м'ясорубок, овочерізок з протиральними машинами та картоплечисток, на сьогоднішній день є білоруський виробник ТОРГМАШ (м Барановичі). Тільки подумати, підприємство, створене ще в той далекий, важкий, військовий 1944 рік. Сьогодні вся продукція має білоруський, російський і український сертифікати відповідності, посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію, а також сертифікати відповідності директивам Євросоюзу.

 Технологічні товари громадського харчування такі як: м'ясорубки, овочерізки Торгмаш можна було зустріти раніше практично на всіх кухнях шкільній їдальні, дитячого садка, відомого радянського ресторану ... Чого тільки варта протирально-різальні машина МПР350М для протирання варених продуктів, нарізки сирих і варених продуктів, тонкого подрібнення картоплі, моркви, а також шинкування капусти! Або машина для переробки овочів МПО1, яка включає в себе 9 видів нарізки, 2 види протирання, з проізодітельний 350кг / ч при нарізці, 600кг / ч під час протирання. Важко знайти гідний аналог українського або італійського виробника. Сьогодні вони не менш популярні і досить відомі. Головною перевагою цього обладнання є доступна ціна і надійність техніки при великих обсягах продуктивності.

Білоруські помічники на українській кухні

М'ясорубки різних модифікацій: Торгмаш ТМ12М на 220В, продуктивністю від 120 кг / год (система ножів повний унгер, матеріал корпусу - нержавіюча сталь, наявність функції реверсу) і до найпотужнішої м'ясорубки Торгмаш МІМ600М на 380В з максимальною продуктивністю до 600 кг / год (для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання колба). У комплекті завжди 2 решітки + 2 наполегливих кільця. Лідером продажів незмінно є модель м'ясорубки ТМ32М на 220 В (продуктивність до 200 кг / год, система ножів повний унгер: 3 ножа +2 решітки, матеріал корпусу з нержавійки, є функція реверсу, вентильований мотор. Все це по дуже, дуже доступною ціною!

Білоруські помічники на українській кухні

Вибір за вами, але Маргус рекомендує купити, то якість і ту надійність, яка була відома ще нашої бабусі!