Корисні статті та новини компанії МАРГУС
Пароконвектомат - хто головний на кухні? — 10 червня 2014 р.
Кухня ресторану дуже відрізняється від звичайної побутової кухні, не дивлячись на те що основні цілі у них однакові. Професійна кухня ресторану сповнена спеціального обладнання, яке на сьогоднішній день дуже стрімко розвивається і розширюється в асортименті. Ресторан спрямований на велику кількість посадкових місць і постійний процес на кухні як наслідок. Устаткування тут відіграє головну роль, на професійній кухні є що подивитися і обговорити. Без спеціального обладнання сучасна кухня не змогла б впорається з поставленими завданнями забезпечення великої кількості порцій самої різної їжі, і перше на що ми звернемо увагу на кухні ресторану, це пароконвектомат.
Пароконвектомат є головним інструментом кухаря, він настільки універсальний, що почувши про його якостях і можливостях вперше, швидше за все, ви були в приємному захваті. Ця диво машина здатна варити, смажити, парити, тушкувати, а тепер уявіть, що все це можна робити одночасно але і це ще не все. Приготування таких продуктів як риба, м'ясо, овочі і навіть випічка може відбуватися одночасно різними режимами в одній робочій камері! Готовий продукт не отримає запах сусіднього страви та буде приготований ідеально. Уявіть що така машина є на кухні ресторану, це альтернатива багато чому обладнанню, в якому вже немає необхідності. Приготування їжі пароконветоматом практично не вимагає додавання жирів і масел, продукти не втрачають вагу в процесі приготування.
Купуючи парокнвектомат ви замінюєте до 70% обладнання, економите місце на кухні і кількість необхідного обслуговуючого персоналу. Компанія МАРГУС надасть Вам професійну незалежною консультацію при виборі, забезпечить установку і гарантію якості обладнання.