На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Нейтральне обладнання - професійні меблі  — 26 вересня 2014 р.

Нейтральне обладнання - це обов'язковий атрибут абсолютно будь-якої професійної кухні. Нейтральне обладнання виступає не активних помічником, а скоріше пасивним, воно входить до складу ліній роздачі, може бути як самостійна одиниця меблів так і її частину. Нейтральне обладнання для рестоаран не володіє характеристиками охолодження або нагрівання продуктів, воно бере все навантаження в процесі приготування на себе. Дуже важливо підійти серйозно до питання обладнання з нержавіючої сталі і вибирати якісний продукт у професіоналів т.к. це запорука хорошого і успішного результат кухні.

Ми пропонуємо таке нейтральне обладнання (Київ):

Нейтральное оборудование Украина (Киев), оборудование из нержавейки, оборудование из нержавеющей стали

Вимогливі ресторатори хочуть щоб виконання, як професійної меблів, так і меблів в залі, було в одне стилі. Вони вдаються в тому, що закуповують нейтральне обладнання у постачальника устаткування, що часто виходить набагато дорожче, ніж замовити на території своєї країни у хорошого постачальника.

Компані Маргуса пропонує виготовлення нейтрального обладнання за ціною виробника. Гарантія якості і довгої служби обладнання. Нейтральне обладнання з доставкою по всій території України.

Нейтральне обладнання для ресторану

Перше з чого слід починати планування кухні закладу, це передбачувана площа. Дуже часто місця на кухні просто катастрофічно мало, а важливо не допустити того щоб це впливало на якість роботи кухні. Тут важливо розпланувати зберігання продуктів, зберігання посуду, місця для оброблення, місце для приготування. Для економії місця хорошим вибором буде настінні полки або стелажі з великою кількістю полиць.

Будь-які питання по нейтральному обладнанню Ви можете уточнити у наших фахівців за телефоном: (044) 237-77-85.