На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Вплив зризи на ресторанний бізнес — 23 квітня 2014 р.

Криза завжди точно і боляче б'є по багатьом галузям бізнесу. Страждає виробництво, страждає і споживач. Глобальні скорочення стосуються і сфери послуг, в яку відноситься і ресторанний бізнес. Різке падіння попиту на продукцію, скорочення попиту і у закладів громадського харчування.

Вплив зризи на ресторанний бізнес

Сфера послуг дуже специфічний вид діяльності. Людина удався до послуг, швидше економить свій час, для визначення його на більш серйозні або істотні завдання. Тобто обідаючи в ресторані ви економите час на покупку і приготування продуктів. Це максимально зручно для споживача , але саме це і має велике значення в кризовий період.

Вплив зризи на ресторанний бізнес

Криза . Масові скорочення персоналу великих холдингів і компаній, а в кращому випадку, скорочення лише робочого часу. Роботи менше, з'являється дуже багато вільного часу. Саме це вільний час тепер буде витрачено на потреби, які раніше покладалися на сферу послуг. Приготування їжі, прання білизни і навіть лагодження якогось устаткування , що раніше робилося тільки наймом послуги . Багато в чому це буде корисніше тому що фінансове становище на момент кризи залишає бажати кращого, і економія коштів вкрай необхідна.

Вплив кризи на бізнес дуже індивідуально, і не можна сказати , що це стосується кожного. У важкий кризовий час людина не зможе самостійно виготовити автомобіль і в крайній необхідності він удасться до покупки, а інша справа приготувати обід .

Криза це тимчасово, будьте сміливіше і не бійтеся труднощів.

Вплив зризи на ресторанний бізнес