На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Підприємство без франшизи або бізнес біля будинку. Міні пекарня. Пекарня в супермаркеті. — 20 лютого 2019 р.

     Що може бути благородніше професії - хлібороба і пекаря. Хліб -Всім голова, а смачний свіжий хліб, символ доброго столу. Маючи не більшу суму грошей можна відкрити своє підприємство з випічки хлібобулочних і кондитерських виробів. На ринку існує величезна кількість франшиз, починаючи з маленьких пекарень і закінчуючи величезними мережевими ресторанами і ресторанними комплексами, готелями. Все залежить від того, якою сумою капіталовкладень ви маєте в своєму розпорядженні і готові заплатити за вже готову модель бізнесу.

 Для початку, пропоную безкоштовну франшизу булочної або пекарні біля будинку. «Випічка на винос» дуже популярна в мегаполісах і обласних цетрі. Сюди ж можна додати напої: чай, кава, капучино і латте, що не менше актуально сьогодні. Постачальники сировини булочних виробів зайнялися постачанням заморожених ягідних і фруктових чаїв, що дуже смачно і корисно в холодну пору року! Нижче наводжу покрокову реалізацію даного проекту:

1) Беремо в оренду однокімнатну квартиру, на першому поверсі, з окремим входом, в районі з хорошою прохідністю (біля метро, ??школи, ВНЗ або в новому житловому комплексі, де багато гуляють матусь з дітками). Менш витратним є оренда або покупка МАФу, з таким же місцем розташування, що зазначено вище.

Підприємство без франшизи або бізнес біля будинку. Міні пекарня. Пекарня в супермаркеті.

2) Проводимо мінімальну закупівлю обладнання:

• Пекарській піч від 4 і більше рівнів; як варіант італійського виробника Unox, підійдуть такі моделі на 4 рівні: ХF023, ХF043, ХFT133, ХFT135

• расстоечний шафа того ж італійського виробника Unox: XLT 133, XLT 193, XL 413 з ручним керуванням, XLT 135 сумісним з моделями серії: XFT 135, XFT 119, XFT 115

Підприємство без франшизи або бізнес біля будинку. Міні пекарня. Пекарня в супермаркеті.

• або підставку під Пекарській піч з направляючими для пекарських листів;

• також можна розглянути закупівлю пересувної шпильки на 10-18 рівнів з нержавійки для зберігання або розстоювання хлібобулочних виробів;

Підприємство без франшизи або бізнес біля будинку. Міні пекарня. Пекарня в супермаркеті.

• набір пекарських листів, як мінімум 8 шт: 4 шт для запікання виробів, і 4 шт для розстоювання сировини; листи можуть бути гладкими і перфорованими, для багетів існують спеціальні багетні на 5 хвиль: TG305, TG 310, TG405

Підприємство без франшизи або бізнес біля будинку. Міні пекарня. Пекарня в супермаркеті.

• Для викладки спечений продукції можна використовувати кондитерську вітрину: вітрина холодильна EWT INOX RTW-100L, RTW-120L, RTW-160L або дерев'яний стелаж з кошиками на ваш розсуд

• Якщо вам сподобалася ідея з чаями, то вам буде необхідний заливний кип'ятильник AIRHOT на 10,15л, температура нагріву води +30 ... +95 С, кава машина поставляється постачальником кавового Зера. Але можна купити свою, щоб не бути зобов'язаним купувати зерно кавове у власника кави машини.

• Для зберігання заморожених напівфабрикатів (булочок, круасанів, брикетів з чаєм) ісползайте морозильну скриню оптимального для вас літражу з глухою кришкою.

3) Наймаємо досвідченого пекаря, (можна не дуже досвідченого, але з величезним бажання стати досвідченим) щоб зміг розрахувати обсяги закупівлі сировини, і бармена з приємною посмішкою і мінімальними знаннями в барной індустрії. (Можна брати особисту участь перший час., А час швидко вчить і розвиває вміння, не бійтеся пробувати)

4) Найважливіше на наш погляд - це смачна випічка і звичайно, велика красива вивіска з назвою закладу, не велика реклама у вигляді листівок про відкриття нового закладу.

Підприємство без франшизи або бізнес біля будинку. Міні пекарня. Пекарня в супермаркеті.

 Пробуйте і у Вас обов'язково вийде. А по пекарського обладнання дзвоніть нам, ми допоможемо з підбором правильного обладнання та поділимося своїм досвідом!

Прийміть мої поздоровлення, ось ви і власник свого бізнесу!

 Мінімальний набір N1: Міні пекарня біля будинку:

1. Конвекційна піч UNOX XF 023

2. Підставка під піч з направляючими.

3. Стіл з нержавійки нейтральний.

4. Стіл з нержавійки з мийкою.

5. 8штук листів додаткових TG305 Unox

Мінімальний набір N2: Міні пекарня біля будинку:

  • 1 Конвекційна піч UNOX XF 023

  • 2 Підставка під піч з направляючими.

  • 3 Стіл з нержавійки нейтральний.

  • 4 Стіл з нержавійки з мийкою.

  • 5 16 штук листів додаткових TG305 Unox

  • 6 Тістоміс на 20 л Itpizza

  • 7 Вітрина холодильна кондитерська.

  • 8 Шпилька (пересувна підставка для листів)