На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Риба на льоду - переймаємо досвід — 25 листопада 2013 р.

Ми часто чуємо про шкоду м'яса, але чи є гідна альтернатива? Звичайно є - це дари моря, а саме - свіжа риба та морепродукти! Саме свіжі, які тільки витягли з води або з криги .....

      Сьогодні ми поговоримо про рибне відділі супермаркету та як правильно його організувати. Жива риба - товар ніжний , що потребує особливих умов зберігання. Плаваючі в акваріумі рибки і плазують раки- найкращий магніт для покупців і найкорисніший продукт на столі. Акваріум дозволяє робити в магазині "шоу- фішку'' - покупець може деякий час просто розглядати цікаву живність, як у зоопарку, а потім він розуміє, що це доступний для нього продукт і його дитяче захоплення від споглядання риби продовжиться будинку в спогляданні гарної страви на домашньому столі! Для того, щоб рибний відділ гармонійно виглядав в залі - необхідно пам'ятати, що сучасні акваріуми для супермаркету повинні бути обладнані системою фільтрації і системою охолодження води в межах 10 -15 * С. Система фільтрації позбавить від каламутної води і в акваріумі можна буде розглянути його мешканців, а система охолодження не дасть рибі «заснути » і вона буде активна, а це запорука залучення покупців.

Риба на льоду - переймаємо досвід

       Як додаткова перевага для покупців, у рибному відділі передбачена рибочистка КТ ( Фінляндія ), тобто співробітники рибного відділу надають покупцеві вподобану йому свіжу рибу вже без луски.

        І найбільш зачаровує видовище "риба на льоду». На фото зображений один з німецьких магазинів у місті Дюссельдорф. Тут немає межі вашої фантазії, не соромтеся робити цікаві композиції. На відкритій вітрині, зверненої до покупця, роблять крижану подушку, висотою 15 -20 см від якої віє справжнім арктичним холодом, а зверху різними композиціями укладають охолоджену рибу. Покупець може вільно вибрати вподобаний екземпляр. Нам часто задають питання: "Який продуктивності необхідно вибирати ледогенератор для неохолоджуваного рибного столу? "Як правило, необхідно розраховувати 75-100 кг льоду на метр погонний. При розмірі рибного столу в 1,5 метра - досить льодогенератора GB1540 Брема, продуктивністю 150 кг на добу. Якщо в залі буде використовуватися стіл в 2,0 метра - необхідно ставити G250 Брема, продуктивністю 250 кг/добу. У більш серйозні рибні відділи ми пропонуємо G500 або G1000 Брема, продуктивністю 500 і 1000кг/суткі відповідно.

            Смакуйте рибку і будьте здорові!

Риба на льоду - переймаємо досвід