Корисні статті та новини компанії МАРГУС
Фаст-фуд - вибір майбутнього — 8 вересня 2014 р.
Все рухається вперед, наука, технології і ритм життя. Жителі середніх і великих міст все менше часу виділяють для повноцінного примі їжі, саме це стало великим поштовхом у розвитку такого напрямку ресторанного бізнесу як фаст-фуд.
Безумовною перевагою фаст-фкда завжди була економія часу відвідувачів. Фаст-фуд пропонує смачну, ситну і свіжу їжу, яку можна швидко приготувати.
Щоб відкрити Фаст-фуд заклад, необхідно правильно підійти в вибору обладнання, що і стане запорукою якісної і швидкої їжі. Таке обладнання для фаст-фуду називається - професійним. Чим більша кількість порцій за короткий час здатний приготувати персона на професійному обладнанні фаст-фуд ресторану - безпосередньо залежить рентабельність закладу.
Сучасний ринок устаткування вже має окремий напрямок як устаткування для фаст-фуду, саме завдяки такому вузькоспеціалізованого і професійному обладнанню можна швидко приготувати велику кількість їжі просто «під відкритим небом». Апарати для ход-догів, млинниці, вафельниці, апарати для приготування солодко вати, апарати для приготування курки гриль і т. П.
Фаст-фудом можна вважати деякі види піцерій, шашличні, млинниці, і для всіх цих закладу на етапі проектування складається специфікація залежно від задуманого меню, обсягу приготування та деяких інших критеріїв.
Наприклад, торгова точка, що спеціалізується на продажу хот-догів, просто не зможе нормально функціонувати без гриля для сосисок, а фаст-фуд з хрусткими курами криль - без апарату для їх приготування. Устаткування для фаст-фуду також дозволяє готувати по-особливому самі традиційні страви. Наприклад, професійні млинниці можуть надавати млинців нестандартну квадратну форму, завдяки якій в них дуже зручно загортати різноманітну начинку. До того ж, практично жоден заклад швидкого харчування не зможе обійтися без такого обладнання для фаст-фуд, як холодильні та теплові вітрини, призначені для демонстрації готового продукту потенційному клієнту.
Компанія Маргуса - професіонал в якісному підборі обладнання для фаст-фуду, ресторану і кафе. Проектування професійної кухні «під ключ», торгове та технологічне обладнання.