Корисні статті та новини компанії МАРГУС
Кондитерський заклад - конкурент ресторану — 28 квітня 2014 р.
Як багато виробників кондитерських ласощів зможуть згадати люди, які жили за часів Радянського Союзу? Насправді таких виробників можна було перерахувати на пальцях . Тоді дістати ласощі було дуже складно, а бездоганний смак досі пам'ятають всіх виробників і згадують їх як еталон смаку та якості.
Конкуренція в кондитерському напрямку нікуди не поспішала розвиватися, поки маркетологи не з'ясували, що люди готові платити за це, люди прагнуть «солодкого» життя. Тоді розвиток мав свій початок.
На сьогоднішній день кондитерська продукція виробляється в колосальних масштабах , конкуренція не знає меж. Але ресторанний бізнес бере курс розвитку кухні в іншому напрямку і тихенько обходить кондитерську стороною. Ті ресторани які займаються власним виробництвом кондитерських виробів, часто мають вузьку спеціалізацію саме в цьому напрямку.
Варто відзначити , що хороший кондитер дуже помітно збільшує потік відвідувачів закладу, навіть в якості додаткового напрямки ресторану. Такий продукт не є основною стравою, і існують якісь ризики, що товар буде не затребуваний, але і тут є вихід - виготовлення під замовлення. А для такого випадку Ваша кухня має в арсеналі кондитера.
Багато людей не можуть уявити свій раціон без смачних солодощів, і цим варто скористатися , на благо Вам і відвідувачам. Якщо Ваш ресторан не має хорошого кондитера, не впадайте у відчай, завжди можна хорошого кухаря відправити на професійні курси, це швидко окупиться. Аудиторія завжди вдячна за смачний продукт!