На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Пароконвектомат - сердце кухні — 17 жовтня 2014 р.

Час летить вперед і не дивлячись на розвиток лінії фаст-фуду і швидкого харчування, люди все більше замислюються про здорове харчування і способі життя. Ресторани на перебій пропонує тільки найкращу і натуральну їжу, але як вони можуть приготувати настільки різні продукти гарантуючи натуральність і простоту в приготуванні?

Пароконвектомат - сучасне професійне технологічне обладнання, що працює за принципом суміщення конвекції і пара, що дозволяє готувати зовсім різні продукти одночасно без змішування запаху і на різних режимах обробки.

Пароконвектомат - це серце професійної кухні, це обов'язкове обладнання для ресторану, кафе та інших закладів громадського харчування. Пароконвектомат для ресторану - здатний замінити жарочні поверхню, плиту, шафа жарова, сковороду перекидаючий, фритюрницю та багато іншого. Замість десяткою одиниць обладнання на кухні буде компактно стояти пароконвектомата, заощаджуючи дорогоцінний місце на кухні.

Приготування страв у пароконвектомате значно розвантажує шеф-кухаря в процесі готування, продукти виходять красивими, зберігають всі корисні речовини. Не міняють колір і практично не втрачають у вазі при готуванні!

 Купить пароконвектомат UNOX, купить пароконвектомат  RATIONAL

Пароконвестомат для ресторану, кафе, піцерії це:

  • Красива і здорова їжа в закладі громадського харчування

  • Велика продуктивність кухні

  • Універсальна піч для готування і випікання

  • Можливість готувати велику кількість абсолютно різних блюд одночасно

  • Зниження собівартість продукту для закладу - продукт не втрачає у вазі, економія на електроенергії, зниження трудових витрат, зниження часу на приготування

Дане обладнання обов'язково знайде місце і застосування для Вашого ресторану. Він замінить десятки інших одиниць обладнання та буде економити Ваш час і витрати на обслуговування.

Устаткування для ресторану, кафе, піцерії, паба, їдальнею і т.п. від компанії Маргус. Купити пароконвектомат UNOX, Купити пароконвектомат RATIONAL можливо в нашій компанії.Ми займаємося тільки перевіреним обладнання від кращих Європейських виробників. З питань поставки та професійної консультації звертайтеся у відділ продажу.

У РОЗДІЛ КАТАЛОГУ

 Купить пароконвектомат UNOX, купить пароконвектомат  RATIONAL