На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Дека (пекарські листи) - які вибрати? — 5 лютого 2016 р.

Пекарські листи або, як їх частіше називають, дека, застосовуються на професійних кухнях для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів, при приготуванні страв в конвекційних печах, пароконвектоматах та іншому тепловому обладнанні. Компанія МАРГУС пропонує максимально широкий вибір пекарських листів різних виробників від європейських до китайських. Особливу увагу хочемо звернути на листи виробництва італійської компанії Unox. Компанія Unox великий виробник конвекційних печей, пароконвектоматів, розстоєчних шаф.

Дека Unox

Алюмінієвий пекарський лист Unox TG 405 призначений для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів в режимі конвекції і для витримки заготовок з тіста в розстоєчних шафах. Дана модель розроблена для використання в конвекційних печах, пароконвекторах, пекарських і розстоєчних шафах фірми Unox.

Деко Unox TG 405 виготовлений з алюмінію, який є прекрасним теплообмінних матеріалом і дозволяє отримувати добре прожарений з обох боків продукт. Розмір стандартний 600х400х15мм. Гладка форма пекарського листа дозволяє використовувати його для приготування різних виробів. Деко Unox TG 405 має суцільну поверхню і бортики висотою 15 мм. Пекарський лист Unox TG 410 відрізняється від Unox TG 405 тим, що має перфорування.

Деко Unox TG 410

Так чому ми рекомендуємо листи компанії Unox? Здавалося б, що складного у виготовленні пекарського листа, що з ним може трапитися?

Найпоширенішою проблемою, з якою стикаються пекарі - це те, що листи при високих температурах починає «крутити». Деформований пекарський лист, коли остигає, приймає нормальну первісну форму, а при нагріванні знову деформується. При проходженні певного циклу використання при високих температурах деко остаточно втрачає первозданну форму, його доводиться викидати і купувати новий. Пекарський лист Unox TG 405 виготовлений таким чином, що деформація неможлива. Деко Unox TG 405 оснащений додатковими ребрами жорсткості, як по периметру, так і по діагоналі. Якщо уважно придивитися, їх можна розглянути навіть на зображенні нижче.

Деко Unox TG 405

Єдиний недолік пекарських листів Unox TG 405 і Unox TG 410 від інших виробників - більш висока ціна.

Купуйте якісні італійські дека Unox TG 405 і Unox TG 410 на сайті компанії МАРГУС і Ви дійсно залишитеся задоволені!