Корисні статті та новини компанії МАРГУС
Адміністратор ресторану - це хто ? — 23 травня 2014 р.
Адміністратор ресторану звучить гордо і вже має на увазі одного з головних працівників. Цілком очевидно що входить в обов'язки кухаря, офіціанта або бармена і чим вони займаються, а що стосується адміністратора, то тут з відповіддю буде складніше.
Почнемо з того, що в обов'язки адміністратора входить підбір обслуговуючого персоналу, контролює якість виконання роботи, координує персонал, вирішує виникаючі конфлікти між персоналом і клієнтом. Посада адміністратора включає повне керівництво процесами ресторану і потрапити на цю посаду з "вулиці" досить складно, сучасні ресторатори воліють давати кар'єрний ріст своєму персоналу. Офіціант володіє організаторськими навичками, який пропрацював деякий час і відчув на собі всі процеси і ситуації з великим бажанням працювати буде перший на прикметі у керівництва.
Умілий ресторатор завжди буде прагнути до поліпшення свого закладу. Персонал це перше з чого варто починати і адміністратори ресторанів відвідують курси для адміністраторів ресторану для підвищення кваліфікації.
Адміністратор не є рівним директору, оскільки несе відповідальність за робочі процеси ресторану, а директор приймає більш серйозні рішення.