На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Секрети кухонних аксесуарів на майстер-класі з бренд шефом — 9 жовтня 2015 р.

маргус

Кухонний інвентар є незамінною частиною будь-якої побутової та промислової кухні. Всі ці штучки-дрючки (гастроёмкості, дека з перфорацією і без, решітки гриль з 3-шарове покриття TriLax ...) мають як естетичне, так і функціональне призначення і впливають на кінцевий результат.

Деякі підприємці закладають N-ю суму грошей на придбання цих дрібниць, але коли починається практична реалізація проекту і введення об'єкта в експлуатацію, то починається тотальна економія на всьому.

Закуповуючи важку артилерію на кухню (холодильне та теплове обладнання), ресторатор, а особливо починаючої підприємець, стикається з постійними додатковими витратами: на транспортні послуги, курсові різниці, подорожчання оренди приміщення, рішення різних дозвільних питань пов'язаних з сан станцією та ін. Все це призводить до того, що кошторис непередбачених витрат зашкалює. Тут ще виконроб говорить про затримку косметичного ремонту. Телефон розриває робочий персонал, який був готовий приступити до роботи ще два тижні тому і бухгалтер з питанням, - кому платити за рахунком в першу чергу? Власник в переднепритомний стані, з думками, навіщо йому все це, і як би вже скоріше продати цей «супер прибутковий ресторанний бізнес» і поїхати за кордон.

маргус

Коли бюджет вичерпаний, і нема за що купити професійне механічне обладнання, то всі працюють на підлозі професійному (побутовому) обладнання, і бар, і кухня. Заплановані майстер-класи по використанню пар конвекційних печей проглядаються на youtube, а не відпрацьовуються на кухні з бренд шефом. Весь кухонний інвентар і утворює купується дешевого китайського виробника в «Метро» або «Епіцентрі», і збірні, хитаються стелажі теж з «Епіцентру».

Який результат? Начебто всі дірки закриті і вже, з посмішкою, зустрічаємо перших гостей. Та ось, не завдання, риба і м'ясо гриль, не так апетитно виглядають, як в ролику з youtube, і подейкують, що в сусідньому ресторані мережі «Козирна карта» смачніше готують.

Секрет у тому, що не дарма заводи виробники пропонують широкий ряд супутніх товарів, свого виробництва. Над їх створенням працюють цілі відділи і підрозділи. До них відносяться:

* професійний посуд: дека, гастроёмкості, решітки, решітки гриль, щипці ...

* професійні засоби по догляду за обладнанням (хімія): миючі та ополіскуучі засоби, рідкі і у вигляді таблеток, засоби декальцінаціі ...

Якщо це виробляє і рекомендує для використання завод виробник, то не можна на цьому економити. Нехай це дорожче дешевого китайського аналога, але результат перевершить ваші очікування, і обладнання прослужить вам довше.

І головне, не економте на майстер-класах з використання обладнання! Бренд шеф відкриє вашому персоналу всі важливі моменти щодо використання тих функцій устаткування, за які були заплачені гроші, треба користуватися новими технологіями, а не мати їх. І що найважливіше, бренд шеф поділиться своїм досвідом, і передасть необхідні навички вашому персоналу, а адже це безцінне!