На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

ТОП 10 нових закладів Києва цієї осені — 15 грудня 2014 р.

МАРГУС підвів підсумки і склав список з найцікавіших на наш погляд закладів, які відкрилися в Києві з вересня по грудень 2014 року. Столиця поповнилася кількома ресторанами, клубами, барами і кав'ярнями.

Vapiano

Перший поверх і стійки, за якими готують вашу пасту або піцу. Заклад всесвітньо відомої мережі німецького походження представляє з себе пица-паста-бар з особливою системою самообслуговування. На вході ви отримуєте спеціальну карту, яку при виборі страви прикладаєте до спеціального датчика. Після того, як ви поїли, на виході ви віддаєте дівчатам на ресепшені карту, де записана точна сума вашого замовлення, який тут же і оплачуєте. У Vapiano є три зали - на першому поверсі, поряд з кухарями; на другому - рядам з десертами, а також затишна тераса, яку на зиму засклили. Ви самі вирішуєте, як виглядатиме ваше блюдо і яким воно буде на смак. За основу береться свіжа паста або тісто для піци, а далі ви міксуете блюдо так, як вам завгодно.

Адреса: вулиця Басейна, 2, всередині ТРК "Арена"

Телефон: (067) 524-85-95

Час роботи: з 11:00 до 23:00

Vapiano

Рибний магазин і seafood bar Fish & Chick's

Будь-яку рибу, яку ви виберете на прилавку тут же приготують у вас на очах на відкритій кухні в центрі залу. Fish & chick's - багатофункціональне заклад з демократичними цінами. Фішка закладу в тому, що все, що викладено на крижаних горах або плаває в гігантському акваріумі, готове в лічені хвилини опинитися на вашій тарілці у вигляді супу, пасти, салату або тартару. А вибрати тут є з чого: камбала, морський чорт, креветки, з десяток видів риб, молюсків, лобстери, краби, восьминоги, гребінці і кальмари.

Адреса: проспект Миколи Бажана, 1е (ТЦ Appetite)

Телефон: (067) 245-88-30

Час роботи: з 11:00 до 22:00

Рибний магазин і seafood bar Fish & Chick's

Hashtag Bar

Hashtag Bar - одне з стильних місць столиці. Основна ставка закладу зроблена на віскі непопулярних у столичних жителів сортів і марок. Тут немає звичних Джек Деніелс, ред лейблів, баллантайнсов, і вже звичних віскі-кола. Середня полку над баром призначена для тих, хто хоче спробувати чистий, витриманий напій. До нього можуть подати тільки воду. Щоб скуштувати всі сорти, віскі наливають по 30 мл за ціною 25-75 грн. Днем сюди можна зайти на чашку кави або влаштувати ділову зустріч. Інтер'єр у стилі лофт - багато металевих конструкцій і незвичайних світильників.

Адреса: вулиця Воздвиженська, 48

Телефон: (063) 862-66-18

Час роботи: з 12:00 до останнього гостя

Hashtag Bar

The Cake

Фішка закладу - скандинавські люстри в урбаністичному стилі, ідеально вписуються в обстановку. Тут подають французькі десерти, також є велике меню сніданків, які можна скуштувати c 8 ранку і до пізньої ночі. В The cake пропонують десять видів Кейко, еклери, Тарту, зефір і мармелад ручної роботи. В меню сніданків є і відносно легкі гранола з йогуртом, і скрембл з сиром, і ситні круасани з шинкою, тости і яйця бенедикт. Є окреме меню сендвічів. Крім кави, чаю і соків тут широкі барна і винна карта.

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 5, Арена

Телефон: (044) 223-16-73

Час роботи: з 8:00 до останнього гостя

The Cake

Клуб Hearts

Центральний зал клубу, де можна поїсти і потанцювати. Клуб відкриває двері для відвідувачів з 9 ранку і працює як ресторан. Тут можна поснідати, замовити бізнес-ланч, покурити кальян, розслабившись на літній терасі, співати до ранку з подругами в караоке, влаштувати романтичну вечерю або ділову зустріч, а в п'ятницю та суботу танцювати до ранку. Клуб розділений на кілька зон. Вражає розмірами центральний зал з барною стійкою посередині, також є засклена літня тераса і кімната для караоке.

Адреса: вулиця Червоноармійська, 19

Телефон: (044) 200-38-38; (096) 500-38-38

Час роботи: щодня з 9:00 і до останнього гостя

Клуб Hearts

Ресторан "Журавлина & Бруква"

Фасад кафе. Є тераса, а скоро закінчать і внутрішній дворик. У ресторані можна скуштувати українські страви, приготовані виключно з місцевих продуктів, які вразять як зарубіжного гурмана, так і середньостатистичного жителя столиці. Готують тут за технологією "локавор" - приготування сезонних страв з місцевих фермерських продуктів, виключаючи заморські, географічно не притаманні кухні регіону. Інтер'єр виконаний в стилі лофт, при цьому зберігає затишок за рахунок милих деталей і аксесуарів. Є окрема кімната з каміном.

Адреса: вулиця Горького, 16

Телефон: з 11:00 до 23:00

Час роботи: (096) 500-50-97

Ресторан

Ресторан "Собака з'їла голуба"

Тільки тут ви можете спробувати хот дог з голубом. Чому така назва? Там, де зараз знаходиться ресторан, в XVIII столітті відкрилася перша в Києві поштова станція. Сьогодні електронна пошта замінила голубину - нове змінює старе, але іноді вони можуть прекрасно співіснувати і доповнювати один одного. Ця теза і відображений в концепції закладу - від дизайну до страв. Заклад складається з трьох частин: бару, винної кімнати і зали з відкритою кухнею на мінус першому поверсі. Готують тут з місцевих продуктів за старовинними рецептами, використовуючи нові технології. Тут використовують низькотемпературний метод приготування - Сувид - і ротаційний випаровувач для приготування суспензій і екстрактів. Тут можна покуштувати хот дог з голубом, інжир з козячим сиром на базилікового желе, форель з ваніллю і вівсяними пластівцями, а також кава від кращих сомельє України.

Адреса: Бессарабська площа, 7

Телефон: (098) 088-00-33

Час роботи: з 08:00 до 23:00

Ресторан

The Blue Cup coffee shop

Зверніть увагу на стіну кав'ярні. Тут можна покуштувати смачну каву, який вже встигли оцінити столичні кавомани, і закусити десертом. Дизайн інтер'єру приємний, затишний. Фішка закладу - голови лосів, що висять на стінах. Оплачувати замовлення можна як відразу, так і після трапези.

Адреса: вулиця Пушкінська, 5

Телефон: (044) 278-24-17

Час роботи: з 08:00 до 20:00

The Blue Cup coffee shop

Бургер-бар "Лаккі Лучано"

Один із залів - затишний і камерний. "Лаккі Лучано" позиціонує себе як перший в Україні бургер-бар з відкритою кухнею, яка працює на вантажних американських печах виробництва початку XX століття. Відкрита кухня дозволяє спостерігати за процесом приготування замовлення. Інтер'єр - в стилі лофт, два зали. Затишок надають цегляні стіни і звисають світильники. Посуд в барі ручної роботи - супники, тарілки, келихи. Фішка закладу - бургери і хот-доги виготовлені за ексклюзивним рецептом.

Адреса: вулиця Драгоманова, 29 (перший поверх ТЦ "Центрум" (колишній "Елтикс")

Телефон: (095) 280-66-82

Час роботи: з понеділка по четвер з 8:00 до 23:00, п'ятниця з 8:00 до 3:00, субота з 10:00 до 3:00, неділя - з 10:00 до 23:00

Бургер-бар

Crabs Burger і РибаLove

Інтер'єр Crab's Burger. Заклади знаходяться в одній будівлі. Так, піднімаючись по сходах, якщо ви повернете вправо, то потрапите в рибний ресторан РибаLove, а якщо вліво - то опинитеся в крабхаусе Crab's Burger. У Рибаlove - представлені балканська, середземноморська і португальська кухні. Тут можна спробувати морського півня, мови або риса, французький рибний суп буйабес або нашу традиційну юшку. Інтер'єр виконаний в скандинавському стилі. Crab's Burger - місце на порядок демократичнішим і простіше. Тут на вході вам дадуть фартух, прямо в залі розташовані рукомийники - всі умови для того, щоб з насолодою розправитися з крабом або лобстером. Тут варто спробувати фірмовий Crab's Burger - чорна булка з м'ясом краба і соусом, рецепт якого тримають у секреті.

Адреса: вулиця Воздвиженська, 21-23

Телефон: 096 121 3131

Час роботи: з 9:00 і до останнього клієнта

Crabs Burger і РибаLove