На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Навіщо рестораторові тренінги та курси? — 8 травня 2014 р.

ресторанный бизнес тренинг

Для того щоб бути успішним недостатньо просто ним стати. Підтримувати успіх це навіть складніше ніж один раз його досягти . Необхідно прагнути до знань , завжди чомусь вчитися і йти за знаннями . Знання черпаються з досвіду і спілкування , але деякі знання слід придбати шляхом тренінгів.

Сьогодні зовсім не рідкість , що люди спраглі знань йдуть на майстер- класи та тренінги , від особистих , як усвідомлення себе , так і професійних - тренінги і курси для оволодіння професією або підвищення кваліфікації.

Існує величезна кількість напрямів і рівнів знань і для ресторанного напрями дуже популярні подібні заходи. Навчають не тільки самі ресторатори , але й персонал. Шеф кухар будь-якого напрямку зможе підучитися в нових напрямках , що обов'язково позначиться на меню закладу та схильності клієнта. Персонал бажає рости і розвиватися і сучасні ресторатори , які розуміють толк у кваліфікованому співробітника , не стане скупитися . Особливо гостро стоїть питання кваліфікації співробітника у величезних компаніях і холдингах . Співробітники поглинають всю нову і корисну інформацію в гонитві за «місце під сонцем».

ресторанный бизнес тренинг

Конкретно для ресторанного бізнесу є тренінги різних і вкрай корисних напрямків , це взаємодія з клієнтом , організація процесів і роботи , відкриття ресторану з нуля та інші. Існують курси для офіціантом , уроки етикету і поведінки в елітному і дорого ресторані , курси барменів , кухарів

Маючи у своєму арсеналі кваліфікований персонал , ви успішно зможете йти вперед за новими досягненнями . Удачи в починаннях!

МАРГУС