На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Відкрита кухня ресторану - покращує якість праці — 26 травня 2014 р.

обладнання для ресторану

Не рідко можна почути або самому зіткнутися з ситуацією , коли в закладі громадського харчування кухня закритого типу. Це не так страшно , але існує декілька спірних моментів , наприклад - у закритому від відвідувачів приміщенні персонал не стежить за порядком і акуратністю на кухні , а самі кухарі можуть скаржитися у своїх колах на замкнутість у робочий час. На закритій кухні кухар живе тільки приготування їжі і навіть не знає реакцію відвідувачів на його творіння. Кухар досить творча особистість і відсутність такої мотивації як подяку може знизити мотивацію і бажання працювати.

обладнання для ресторану

обладнання для ресторану

Прекрасним рішенням послужить відкрита кухня. Відкрита для відвідувачів кухня все буде говорити про відкритість і чесності ресторану. Гості завжди з цікавістю спостерігаю приготування замовленої страви рукою шеф кухаря. З боку персоналу спостерігається максимальна акуратність в роботі та підтримка ідеального порядку , тому що за кожним рухом кухаря - майстра спостерігає публіка. Конфлікти між офіціантам і кухарями зводитися до мінімуму , тому що лаятися на очах у клієнтів буде вкрай незручно.

Ось таким одним впровадженням ресторатор вирішує безліч побутових проблем закладу.

Маргус обладнання