На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Чи варто купувати професійне обладнання для кухні б в? — 26 червня 2017 р.

професійне обладнання для кухні б у, обладнання для ресторанів київ, Дніпро, Харків, Львів, Одеса професійне обладнання для кухні київ обладнання для домашньої кухні кухонне обладнання київ обладнання для ресторанів України обладнання для ресторанів харків професійне обладнання для кухні одеса

Звичайно однозначно стверджувати, що обладнання має бути тільки новим або навпаки навіщо переплачувати за новою якщо можна працювати на б у обладнанні. Давайте спробуємо зважити всі за і протів.Начнем з реальної ситуації, коли відкривається перший заклад, фінансів на все не вистачає, так як ремонт виявився дорожчим планованого, а оренда вище та й за оплату праці шеф-кухар запросив набагато вище, ніж передбачалося. Вартість обладнання професійної кухні ресторану і комплектація бару ресторану, при покупці всього необхідного обладнання може скласти до 30 - 40% всього бюджету ресторану при відкритті (за умови, що приміщення в оренду, а не довелося купити). Питання покупки приміщення ресторану або оренди так само важливий. Якщо ресторан здається невдалим, при оренді простіше переїхати в інше більш підходяще місце, а ось якщо дійсно приходить успіх, орендодавці починають піднімати ціну, бачачи процвітання ресторану, користуються ситуацією. Всі ці моменти необхідно враховувати. На наш погляд все ж покупка професійного обладнання дуже важливий момент, від обладнання залежить і якість приготованого продукту (пароконвектомати і конвенційні печі) і гігієна (посудомийні машини і Стаканомоечная машини), і збереженість продуктів (це холодильники і морозильники) і ми все ж за покупку нового професійного обладнання. Але якщо є можливість купити обладнання хорошого стану, якісного перевіреного виробники, безсумнівно така покупка буде виправданою і економія буде суттєвою. Але якщо купити б у обладнання сумнівної якості з незрозумілою датою виробництва, тут ресторан наражає себе на небезпеку, кухарі кухні буде постійно працювати в перемішку з майстрами які будуть весь час ремонтувати обладнання, це все буде позначається на якості страв і вести до втрати постійних відвідувачів. Хочемо зазначити, що рівень ресторану це в першу чергу сталість страв, іншими словами, в будь-який день незалежно від зміни або який кухар готував, страва повинна бути однаковим по-виконання візуально, а так само на смак. Якщо цього заклад не домоглося, відвідувачі будуть скаржитися і як результат переходити до конкурентів. Отже підведемо підсумок по покупці професійного обладнання для кухні ресторану. Краще звичайно нове або перевірене б у. Сумнівне, незрозумілого віку і походження б у професійне обладнання - точно ні!

професійне обладнання для кухні б у, обладнання для ресторанів київ, Дніпро, Харків, Львів, Одеса професійне обладнання для кухні київ обладнання для домашньої кухні кухонне обладнання київ обладнання для ресторанів України обладнання для ресторанів харків професійне обладнання для кухні одеса