На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Сучасний пивний ресторан — 10 листопада 2014 р.

Пивний ресторан - це досить унікальний вид закладів громадського харчування. Пивний ресторан має свої яскраві особливості і сильно відрізняються від решти видів закладів, якими б вони різними були.

У ньому панує особлива атмосфера, а на сторінках меню можна ознайомитися з широким вибором різних сортів пива, чим не може похвалитися жоден ресторан. Кухня такого типу закладів спрямована на якісні закуски під пиво, і як правило, кухня закладу чеська чи німецька.

Пивний ресторан не завжди має в меню лише власні сорти пива, також можна зустріти імпортні бренди. У нашій країні такий напій як пиво користується особливим попитом і відвідуваність пабів дуже висока.

маргус

Пивні ресторани пропонують свої власні напої, дають можливість відвідувачу відчути справжнє «живе» пиво і відчути його дріжджову культуру кожного сорту окремо. До пива, будь-який пристойний пивний ресторан зможе Вам запропонувати широкий вибір класичних закусок до цього напою. Причому закуски можуть варіюватися від культурних і географічних факторів. Якщо Ви перебуваєте в пивному ресторані якогось міста на море, то до пива Вам, швидше за все, запропонують делікатеси з морепродуктів. Класичною закускою до пива вважаються копчені ковбаски, які також можуть вироблятися в самому пивному ресторані з використанням традиційних баварських рецептів. В якості закуски до пива в пивному ресторані можуть подаватися і різні сорти сиру, особливо це популярно в Європі.

Пивний ресторан сьогодні часто асоціюється зі спортивним баром. Дійсно, в пивному ресторані завжди висять великі екрани, по яких транслюються різні спортивні матчі. Під час всесвітніх чемпіонатів пивний ресторан зазвичай збирає аншлаг. Однак культура пивного ресторану відрізняється від звичайного спортбара, відрізняється якість пива і закусок і загальна атмосфера закладу.

Звичайно ж і «нормально» поїсти в таких закладах дуже легко, наприклад в денний час пивні ресторани і паби пропонують відмінні бізнес-ланчі, і користуються вони більшим попитом навіть ніж в ресторанах.

Пивний ресторан сьогодні