Корисні статті та новини компанії МАРГУС
Професійні посудомийні машини — 29 жовтня 2015 р.
На даний момент все частіше на професійній кухні можна побачити посудомийні машини, які призначені для швидкого миття посуду у великих кількостях. Ресторани та кафе купують професійні посудомийні машини не тільки для прискорення процесу миття посуду, але і завдяки їх економного енерго- і водоспоживання.
Для чого потрібні промислові посудомийні машини?
Всього за пару хвилин вони здатні перемити не менше 15 - 25 тарілок, що значно економить час!
Після роботи з посудомийній машиною не треба протирати посуд, так як вона виходить майже суха.
Професійні посудомийні машини діляться на такі різновиди:
Бокаломийні машини використовуються в тих закладах, в яких мінімальна кількість тарілок, тобто в пабах, барах фреш, пивні ресторанах і кафе;
Посудомийні машини використовуються для миття тарілок, стаканів, приладів і кухонного інвентарю.
Котломийні машини використовуються для миття котлів, каструль та листів.
Посудомийні машини також діляться за своїм облаштуванням :
фронтальні
купольні
тунельні
Перевага фронтальних посудомийних машин полягає в тому, що у них невеликі габарити, завдяки яким вони можуть бути встановлені на професійній кухні практично будь-якого розміру. Багато професійних посудомийних машин з фронтальним завантаженням оснащуються такими функціональними елементами як: автоматичний дозатор миючого засобу, термостат і т.д.