На головну  → Про компанію МАРГУС  → Статті та новини компанії МАРГУС

Корисні статті та новини компанії МАРГУС

Слайсер - очима професіонала  — 24 жовтня 2014 р.

Слайсер - КАТАЛОГ

Слайсер (Скибкорізка) - професійне обладнання, здатне нарізати продукти скибочками різної товщини. Не один сучасний супермаркет, або кухня ресторану не обійдеться без такого помічника. Слайсер нарізає продукт рівно, швидко, а з додатковими функціями може і зважувати нарізані скибочки. З англійської слово «slice» перекладається як «скибочку», тому даний прилад по-іншому називається ломтерезке.

Слайсер добре прижився на професійній кухні, не дивлячись на всі страхи про контакт з великим і гострим лезом - він не травмонебезпечний і займає дуже мало місця! Слайсер застосовується для нарізки тонких скибочок хліба, сиру, м'ясних виробів, рулетів і всього іншого, що тільки можна нарізати скибочками!

Основні елементи слайсера - рухома площадка, на яку кладеться продукт і платформа з обертовим дисковим ножем. Природно, без електродвигуна тут не обійтися. Оператор сам вибирає і налаштовує товщину бажаних скибочок.

купити слайсер Fimar, купити слайсер Sirman, купити слайсер RGV, купити слайсер Bizerba, купити слайсер LILOMA, купити слайсер Beckers

Що треба враховувати, щоб купити слайсер під свої потреби?

Слайсери мають різні рівні потужності, можуть бути пристосовані тільки під конкретний продукт або вид продукту і звичайно ж - дизайн.

Слайсер для сиру, хліба і м'яса існує окрема лінійка слайсеров, адже тут дуже важливу роль відіграє лезо і його кромка. Сирний слайсер має крайку з тефлону, а слайсер для заморожених продуктів та замороженого м'яса зроблений з зубцями на лезі.

Нарізаючи продукти слайсера, ви економите час на нарізці продукту, продукт має красивий товарний вигляд для продажу або подачі на стіл.

Існує також лінія слайсеров преміум класу, які прикрасять кухню ресторану і підкреслить його статус.

Компанія Маргус пропонує всі види слайсеа в наявності, а також під замовлення. Купити слайсер (Київ) з доставкою по всій Україні, Хорошоя якості, з гарантією від кращих виробнику Европпи. У нас ви можете купити слайсер Fimar, купити слайсер Sirman, купити слайсер RGV, купити слайсер Bizerba, купити слайсер LILOMA, купити слайсер Beckers.

Слайсер - КАТАЛОГ

У нас ви можете купити слайсер Fimar, купити слайсер Sirman, купити слайсер RGV, купити слайсер Bizerba, купити слайсер LILOMA, купити слайсер Beckers