Кондитерська піч, пекарська піч і конвекційна піч
За допомогою конвекційної печі можна приготувати страви різних видів складності та вишуканості: хлібобулочні, рибні та м'ясні вироби, на яких утворюється хрустка апетитна скоринка. Дані печі є локомотивом пекарського та кондитерського обладнання.
Для людей, ведучих ресторанний бізнес або просто гурманів конвекційна піч повинна стати основою для приготування їжі на вашій кухні.
Вбудований в піч вентилятор рівномірно розподіляє нагріте повітря в камері, тому всі продукти однаково випікаються незалежно від того на яких деках вони знаходяться. У конвекційній печі є також такі функції, як: розігрів страв і приготування заморожених продуктів.
Конвекційна піч - в сучасному ресторанному та кулінарному бізнесі стала просто не замінним обладнанням кухні.
Конвекційна пічпрактично повністю витіснила духовки з професійною кухні ресторану. У шеф-повара з'явилася можливість домогтися мінімальної втрати ваги м'яса, а в пароконвекційні печах, де подача пари регулюється автоматикою, втрата ваги відсутня взагалі. Для великих мережевих ресторанів в перерахунку на величезну кількість відвідувачів економія досягає значних обсягів, це доводить доцільність застосування в професійній кухні конвекційної і пароконвекційної печі.
Конвекційна піч (без пари) краще підходить для випічки, а пароконвекційна піч для м'яса, риби та інших продуктів. Підіб'ємо підсумок, чому пароконвектомат не замінний на кухні ресторану. Пароконвекційна піч дає можливість приготовляти страви без масла та жиру. Рівномірне нагрівання шляхом конвекції гарячого повітря, зволоженого або сухого залежно від програми заданої на управлінні. Автоматичне відключення пароконвектомата по таймеру або за даними зонда, який вставляється всередину продукту м'ясо або риби, після того як всередині продукт досягне потрібної температури. До недоліків Конвекційна пічконвекційної або пароконвекційної печі можна віднести тільки їх досить високу ціну. Але в процесі експлуатації, пароконвектомат економить дуже багато робочого часу кухаря і продуктів, що в кінцевому підсумку швидко окупається. Кухня ресторану обходиться набагато меншою кількістю персоналу. Пароконвектомат - однозначно найважливіше на сьогоднішній день і незамінне в сучасному ресторані теплове обладнання.
Конвекційна піч, кондитерська та пекарська піч за найкращою ціною з доставкою по Україні в компанії МАРГУС!
Піч конвекційна Unox XF 023 Anna
Купити 26000 грн.
Піч пекарська UNOX XF 043
Купити 41354 грн.
Конвекційна піч UNOX XFT 133
Купити 30544 грн.
Піч конвекційна UNOX XFT 135 DYNAMIC
Купити 40572 грн.
Піч конвекційна UNOX XFT 193
Купити 55016 грн.
Піч конвекційна UNOX XFT 195
Купити 67620 грн.
Конвекційна піч UNOX XBC 605E BakerTop
Купити 166014 грн.
Конвекційна піч UNOX XB 693 BakerLux
Купити 100602 грн.
Піч конвекційна UNOX XB 695 BakerLux
Купити 111872 грн.
Піч конвекційна Sinmag SM 701
Купити 224020 грн.
Конвекційна піч UNOX XBC 805
Купити 227286 грн.
Конвекційна піч UNOX XBC 805E BakerTop
Купити 251160 грн.
Конвекційна піч UNOX ХВ 893 BakerLux
Купити 145498 грн.
Конвекційна піч UNOX ХВ 895 BakerLux
Купити 160356 грн.
Конвекційна піч UNOX XBC 905E BakerTop
Купити 374900 грн.
Піч конвекційна UNOX XBC 1005E BakerTop
Купити 424212 грн.