На головну  → Пекарське обладнання  → Конвекційні печі

Кондитерська піч, пекарська піч і конвекційна піч

За допомогою конвекційної печі можна приготувати страви різних видів складності та вишуканості: хлібобулочні, рибні та м'ясні вироби, на яких утворюється хрустка апетитна скоринка. Дані печі є локомотивом пекарського та кондитерського обладнання.

Для людей, ведучих ресторанний бізнес або просто гурманів конвекційна піч повинна стати основою для приготування їжі на вашій кухні.

Вбудований в піч вентилятор рівномірно розподіляє нагріте повітря в камері, тому всі продукти однаково випікаються незалежно від того на яких деках вони знаходяться. У конвекційній печі є також такі функції, як: розігрів страв і приготування заморожених продуктів.

Конвекційна піч - в сучасному ресторанному та кулінарному бізнесі стала просто не замінним обладнанням кухні.

Конвекційна пічпрактично повністю витіснила духовки з професійною кухні ресторану. У шеф-повара з'явилася можливість домогтися мінімальної втрати ваги м'яса, а в пароконвекційні печах, де подача пари регулюється автоматикою, втрата ваги відсутня взагалі. Для великих мережевих ресторанів в перерахунку на величезну кількість відвідувачів економія досягає значних обсягів, це доводить доцільність застосування в професійній кухні конвекційної і пароконвекційної печі.

Конвекційна піч (без пари) краще підходить для випічки, а пароконвекційна піч для м'яса, риби та інших продуктів. Підіб'ємо підсумок, чому пароконвектомат не замінний на кухні ресторану. Пароконвекційна піч дає можливість приготовляти страви без масла та жиру. Рівномірне нагрівання шляхом конвекції гарячого повітря, зволоженого або сухого залежно від програми заданої на управлінні. Автоматичне відключення пароконвектомата по таймеру або за даними зонда, який вставляється всередину продукту м'ясо або риби, після того як всередині продукт досягне потрібної температури. До недоліків Конвекційна пічконвекційної або пароконвекційної печі можна віднести тільки їх досить високу ціну. Але в процесі експлуатації, пароконвектомат економить дуже багато робочого часу кухаря і продуктів, що в кінцевому підсумку швидко окупається. Кухня ресторану обходиться набагато меншою кількістю персоналу. Пароконвектомат - однозначно найважливіше на сьогоднішній день і незамінне в сучасному ресторані теплове обладнання.

Конвекційна піч, кондитерська та пекарська піч за найкращою ціною з доставкою по Україні в компанії МАРГУС!