На головну  → Пекарське обладнання  → Конвекційні печі

Кондитерська піч, пекарська піч і конвекційна піч

Піч конвекційна UNOX XFT 193

Тип печі з паротворенням та підключенням до водопроводу
Підключення 220 В, 380 В
Деко 600х400 мм
Кількість рівнів4
Відстань між рівнями75 мм
Температура30 - 260 ° С
Управліннямеханічне
Електрична потужність 6.5 кВт
Ширина 800 мм
Глибина 770 мм
Висота509 мм
Вага49 кг
Країна виробник Італія

Конвекційна піч UNOX XFT 193

Конвекційна піч UNOX XFT 193 є піччю з кондитерської ( пекарської ) лінії .

Робоча камера виготовлена з нержавіючої сталі найвищої якості, як і у всіх печах виробництва італійської фірми UNOX . Для полегшеного очищення печі направляючі панелями та внутрішнє скло двері можні зняти, кути робочої камери заокруглені.

У моделі встановлені швидкісні вентилятори , які рівномірно розподіляють потоки гарячого повітря по камері, завдяки цьому продукт рівномірно пропікається на всіх рівнях печі і по кожній протвини в будь-якій точці . Піч дозволяє випікати різні вироби одночасно навіть за умови різних умов випікання на кожному рівні , при модульній установці. Камера висвітлюється галогенними лампами , піч автоматично виявляє несправність.

Технічні функції:

  • Можливість програмування 99 програм, що включають 3 кроки готування кожна + предразогрев

  • Технологія Protek.SAFE ™ : безпека в роботі і максимальна ефективність теплоізоляції ( скло на дверях і на зовнішній поверхні печі залишається холодним) .

  • Запатентована система « DRY.Maxi » служить для витяжки вологого повітря ( виведення вологи з продукту ) , збереження і поліпшення внутрішньої структури продукту ( напр. , дозволяє отримати однорідний , рівномірний м'якуш у дрібноштучних х / б виробів ) , а також сприяє утворенню у виробів хрусткою скоринки .

  • Функція охолодження « COOL » робочої камери.

  • Установка температури в ° F або ° C


Купити Піч конвекційна UNOX XFT 193 (Кондитерська піч, пекарська піч і конвекційна піч)

Товар Цена Заказ
Піч конвекційна UNOX XFT 193 55016 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: