На головну  → Про компанію МАРГУС  → Наші проекти

Наші проекти

А ви вже відвідували "Фарба бар"?

Шановні Пані та Панове, запрошуємо вас відвідати новий гастрономічний заклад в м. Вишневе на території ЖК «Акварелі» - «Фарба бар»!

Фарба Бар

Меню цього закладу готове здивувати самого вимогливого клієнта. Відкриті виробничі майданчики (мангальна зона, формування та випікання піци) на барі привернуть увагу і будуть цікаві для споглядання процесу виробництва, як для дорослих, так і дітей.

Рекомендуємо скуштувати піцу, запечену в італійській піцці печі ITPIZZA. Піццерійна піч ITPIZZA XL44 одночасно випікає вісім одиниць.

Піццерійна піч ITPIZZA

Легкі і свіжі закуски будуть приготовлені на холодильному столі прямо перед вами, а якщо ви любитель м'яса, то не треба їхати за місто! Смачний стейк або шашлик буде поданий з великого чорного професійного мангала, що стоїть за барною стійкою і створює атмосферу домашнього затишку і тепла!

Холодильний стіл

І, звичайно ж, охолоджувальні напої з льодом, які згенерував льодогенератор Brema, фруктові або цитрусові фреші, що може бути краще і корисніше для втамування спраги.

Льодогенератор BREMA

Приємна атмосфера, декорація натуральним деревом і вертикальне озеленення стін, створюють і доповнюють затишний інтер'єр.

Спокійна прогулянка зеленою прогулянкової зоною Променада довжиною в 450 метрів стане прекрасним завершенням проводження часу.

Професійне обладнання: піццерійна піч ITPIZZA, холодильний стіл, професійний мангал, льодогенератор BREMA доступні за привабливими цінами для вашого ресторану в компанії МАРГУС