На головну  → Електромеханічне обладнання  → Слайсер

Слайсер для нарізки

Конструкція слайсера досить проста. Його головним елементом є ніж спеціальної дискової форми . Майданчик для продукту розташована під кутом до поверхні , на якій розміщений слайсер. Таким чином , нарізаний продукт потрапляє відразу в ємність або контейнер. Основна платформа слайсера рівна і стійка , що підвищує її зручність у використанні на кухні ресторану , кафе або іншого закладу . Незважаючи на конструктивну схожість , різні Ломтерізки можуть мати різну конфігурацію і продуктивність. Тому перш , ніж купити слайсер для ресторану або їдальні , слід враховувати такі параметри цих пристроїв :

  • матеріал корпусу: найчастіше в його виробництві використовують анодований алюмінієвий сплав , але зустрічаються й інші, не менш міцні ;

  • матеріал леза: для нього використовують високоміцну нержавіючу сталь ;

  • діаметр леза : від цього показника безпосередньо залежить можливість слайсера впоратися з продуктами різного роду і розміру;

  • потужність електродвигуна , від якої залежить продуктивність Ломтерізки ;

  • тривалість безперебійної роботи: вибираючи слайсер для ресторану , кафе , їдальні або іншого підприємства , слід зіставити потреби персоналу кухні з можливостями агрегату. Більшість електроножем вимагають постійних перерв у роботі ;

  • товщина нарізки: цей показник вказує на мінімальну і максимальну можливу товщину відрізаного скибочки ;

  • наявність функції самозаточкі ножа ;

  • відповідність нормам безпеки : слайсер - абсолютно безпечний кухонний агрегат , якщо він був проведений у відповідності з усіма технічними нормами. Тому найбільш безпечними і довговічними є слайсери від відомих , надійних і добре зарекомендували себе.

Слайсер для нарізки за найкращою ціною з доставкою по Україні в компанії МАРГУС!