На головну  → Електромеханічне обладнання  → Куттер

Кутер для подрібнення м'яса

Кутер настільний Robot Coupe R 15

Кутер настільний Robot Coupe R 15

Купити кутер настільний Robot Coupe R 15 (Київ, Україна)

  • Продуктивність, кг / год - 2,5

  • Рекоммендуемие раціони - 10-50

  • Швидкість обертання, об / хв - 1500

  • Габаритні розміри (ВхДхШ), мм - 440х226х304

  • Потужність, кВт - 0,70

  • Напруга, В - 220

Детальная информация ТУТ

Настільний кутер Robot Coupe R15, (Франція) використовується для дроблення горіхів, сухарів, подрібнення шоколаду і т. Д. Також куттери дозволяють замішувати тісто, рубати м'ясо і подрібнювати такі продукти як цибуля, курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця. Стандартна комплектація включає в себе простий ніж з двома лезами. Опціонально кутер можна укомплектувати двома видами ножів: ніж з великими зубцями для перемелювання і замісу, а також ніж з дрібними зубцями для нарізки зелені.

Модель має дві швидкості обертання 1500 і 3000 оборотів в хвилину, а також режим пульсації, використовуваний для відстеження ступеня подрібнення продукту. Кутер R15 має знімну чашу з двома ручками з нержавіючої сталі об'ємом 15 л. Чаша накривається прозорою вакуумної кришкою з полікарбонату, яка дозволяє стежити за процесом подрібнення. У центрі кришки розташований отвір для додавання продуктів під час циклу обробки в робочу чашу. Зручні ручки дозволяють з легкістю переносити чашу куттера.

Модель виконана з нержавіючої сталі і має сучасний дизайн з плавними обтічними лініями, які також перешкоджають накопиченню бруду. Всі частини приладу, які беруть участь в робочому процесі, є знімними і легко миються. Кутер має настільне виконання і встановлюється на 4-х гумових ніжках.


Купити Кутер настільний Robot Coupe R 15 (Кутер для подрібнення м'яса)

Товар Цена Заказ
Кутер настільний Robot Coupe R 15 222310 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: