На головну  → Електромеханічне обладнання  → Тісторозкатка, тістоділитель

Тісторозкатка, тістоділитель

Тісторозкатка для піци Fimar

За останні кілька років піца здобула неймовірну популярність і з традиційного італійського блюда перетворилася в улюблену їжу жителів України, та й практично всіх куточків світу. Класичний рецепт піци знайшов тисячі варіацій: італійська піца, американська піца, баварська піца, але основа залишилася незмінною: це відкрита кругла коржик, покрита зверху різними начинками і всілякими видами сиру. Сьогодні це блюдо можна покуштувати практично на кожному кроці в більшості закладів, починаючи від піцерій і кафе і закінчуючи столовими та ресторанами італійської кухні. Попит на піцу в будь-якому закладі завжди дуже високий. Саме тому, щоб ефективно справлятися з великими обсягами виробництва і радувати клієнтів апетитним ласощами, кухні потрібне спеціалізоване обладнання, автоматизирующее процес виготовлення піци. Професійна тісторозкатувальна машина для піци Fimar в цьому випадку стане незамінним помічником на будь-якій кухні громадського харчування.

Продуктивність. Технологічність. Якість.

Будь-який професійний кухар знає, наскільки непросто отримати рівну заготовку круглої форми, розплющуючи тісто вручну. Однак пристрої для автоматичного розкочування тіста справляються з цим дуже просто. Професійна тісторозкатувальна машина для піци Fimar дозволяє за кілька секунд отримати рівномірно розкатану круглу заготовку необхідної товщини. Проходячи між валками двох розкочувальних вузлів, тісто розкривається вздовж і впоперек, в результаті чого досягається форма заготовки рівного діаметру. Крім цього, професійні тісторозкатки для піци Fimar дозволяють регулювати товщину розкочування на обох вузлах. Завдяки цьому, використовуючи один і той же пристрій, можна з легкістю робити заготовки для піци як на тонкому, так і на пишному тесті.

Професійна тісторозкатка Fimar стане незамінним помічником на кухнях багатьох закладів, починаючи від піцерій і закінчуючи кафе і ресторанами. Різні моделі тісторозкаток, залежно від довжини розкочують валків, забезпечують різні максимальні діаметри заготовки. Більш того, за допомогою даних пристроїв можна розгортати тісто не тільки для піци, але й для безлічі інших борошняних страв на тонкому тісті, що випікаються на деку.

Корпуси тісторозкатувальних машин для піци виготовляються цілком з нержавіючої сталі, а валки - з харчового полімеру. Дані матеріали абсолютно безпечні для застосування в харчовій промисловості, а також забезпечують міцність і довговічність пристрою. Крім цього, в комплект кожної професійної тісторозкатки для піци Fimar входить спеціальна педаль для керування пристроєм.

Тісторозкатувальна машина Fimar дозволяє відчутно оптимізувати процес виробництва піци, полегшити і прискорити роботу кухарям, а також значно підвищити якість розкочування тіста. Рівномірність товщини розкатаної заготовки спрощує порційний контроль маси продукту. А можливість швидко розгортати заготовки з тіста круглої форми дозволяють швидше обслуговувати клієнтів, що, безумовно, позитивно позначиться на їхньому ставленні до закладу, підвищуючи його популярність.

Тісторозкатка - це апарат, який перетворює тісто в тонкий пласт за допомогою спеціальних розкочують циліндрів. Товщина тесту може бути абсолютно будь-який - від найтоншого для піци до здобного для пиріжків. Зазвичай товщина тіста легко регулюється.

Тісторозкатка для тіста купити за найкращою ціною з доставкою по Україні в компанії МАРГУС!