На головну  → Про компанію МАРГУС  → Наші проекти

Наші проекти

Very Well Cafe

Маргус - MARGS - Very Well Cafe

Добридень!

Ми хочемо поділитися з вами нашим досвідом з монтажу холодильних і морозильних камер для ресторанів.

З нами зв'язалася мережа кафе "Very Well Cafе". Перед нами Замовник (Вері Вел Кафе) поставив завдання здійснити монтаж блоку камер (середньотемпературна і низькотемпературна) в існуючому працюючому ресторані на Дніпровській Набережній. Були поставлені дуже стислі терміни по монтажу і, головне, за умовами установки. Монтаж повинен був пройти «непомітним» для працівників та кухні ресторану, і, тим більше, для відвідувачів. Нам вдалося здійснити монтаж камер протягом тижня.

Були встановлені холодильні агрегати Zanotti. Ці надійні та привабливі холодильні станції дозволили забезпечити вдалий монтаж на фасаді будівлі, не привертаючи увагу мешканців та відвідувачів. Естетичний зовнішній вигляд, компактність і тихохідність при роботі дозволяють встановлювати холодильні блоки даного типу практично без обмежень по дизайну фасаду і т.д. (див. фото)

Маргус - MARGS - Very Well Cafe

Ще одним нюансом було те, що не було спочатку передбачено злив конденсату, а підведення каналізації знаходився на відстані 3 метрів. Нами були встановлені насоси для відкачування талої води. Це дозволило уникнути додаткових витрат Клієнту для проведення комунікацій.

Маргус - MARGS - Very Well Cafe Маргус - MARGS - Very Well Cafe

Маргус - MARGS - Very Well Cafe

Далі стояло завдання провести монтаж холодильних камер для нового об'єкта мережі по вул. Городецького. Дуже важливим моментом було установка холодильних спліт-систем Zanotti на обмеженому просторі двору. Ми змогли узгодити і провести монтаж блоків на одній зі стін. Через обмеженість простору закладу від Клієнта було озвучено бажання максимально ефективно використовувати кожен сантиметр відведеної площі. Важливим моментом, була необхідність забезпечити зручність роботи персоналу закладу. Передбачити проходи не менше 800 мм. і полки для зберігання не менше 500 мм. Ми змогли спроектувати холодильні камери таким чином, щоб врахувати всі важливі побажання Клієнта.

Маргус - MARGS - Very Well Cafe

Маргус - MARGS - Very Well Cafe

Маргус - MARGS - Very Well Cafe

Тепер мережа ресторанів «Very Well Cafe» зможе завжди Вас порадувати відмінним свіжими продуктами і відмінними стравами!!!