EURO: 32.8

Маргус в соцсетях

FacebookIcon Google+Icon YoutubeIcon InstagramIcon

ООО Маргус

03061, Киев, Украина

Отрадный проспект 95-г, офис 308

(044) 23-777-85

(093) 724-22-99

(093) 727-3-555

M3@margus.com.ua

На головну  → Електромеханічне обладнання  → Слайсер

Слайсер для нарізки

Слайсер LILOMA MS 275 ST

Слайсер LILOMA MS 275 ST

Характеристики:

  • Тип Слайсер

  • габарити

  • довжина 570 мм

  • глибина 460 мм

  • висота 395 мм

  • підтримувані продукти м'ясо

  • діаметр ножа 275 мм

  • товщина нарізки 20 мм

  • матеріал корпусу алюміній

  • матеріал ріжучого диска слайсера сталь

  • система управління електромеханічна

  • електрична мережа

  • напруга 230 В

  • частота струму 50 / 60 Гц

  • потужність 0.2 кВт

  • колір сріблястий

  • вага нетто 16.5 кг

Cлайсер для м'яса MS 275 ST виробництва Liloma, призначений для акуратної нарізки м'ясних делікатесів на скибочки заданої величини. У числі основних переваг даного професійного обладнання - економія часу, що витрачається на нарізку різних продуктів, що дає можливість оптимізувати робочий процес. Крім того , пропонований вашій увазі слайсер вельми простий в експлуатації. Заявлені габарити слайсера для м'яса MS 275 ST: довжина - 570 мм, глибина - 460 мм, висота - 395 мм. При цьому діаметр ножа складає 275 мм. Максимальна товщина нарізки - 20 мм. Тривалість і надійність експлуатації гарантує і те, що матеріал ріжучого диска слайсера для м'яса - сталь. Використаний при виготовленні матеріал корпусу - алюміній , що робить використання цього професійного обладнання досить тривалим. Також варто відзначити , що слайсер для м'яса зручний в обігу , система управління - електромеханічна . Необхідна для стабільної роботи обладнання електрична мережа: напруга - 230 В, частота струму - 50 / 60 Гц, потужність - 0.2 кВт. Модель MS 275 ST відрізняється довгим терміном служби, безпекою використання і простотою в експлуатації.


Купити Слайсер LILOMA MS 275 ST (Слайсер для нарізки)

Товар Цена Заказ
Слайсер LILOMA MS 275 ST 10080 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: