EURO: 33.7

Маргус в соцсетях

FacebookIcon Google+Icon YoutubeIcon InstagramIcon

ООО Маргус

03061, Киев, Украина

Отрадный проспект 95-г, офис 308

(044) 23-777-85

(093) 724-22-99

(093) 727-3-555

M3@margus.com.ua

На головну  → Електромеханічне обладнання  → Слайсер

Слайсер для нарізки

Слайсер LILOMA MS 250 ST

Слайсер LILOMA MS 250 ST

Характеристики

  • Тип Слайсер

  • габарити

  • довжина 520 мм

  • глибина 460 мм

  • висота 380 мм

  • підтримувані продукти м'ясо

  • діаметр ножа 250 мм

  • товщина нарізки 20 мм

  • матеріал корпусу алюміній

  • матеріал ріжучого диска слайсера сталь

  • система управління електромеханічна

  • електрична мережа

  • напруга 230 В

  • частота струму 50 / 60 Гц

  • потужність 0.15 кВт

  • колір сріблястий

  • вага нетто 13.8 кг

Слайсер для м'яса MS 250 ST виробництва Liloma, призначений спеціально для акуратної нарізки м'ясних делікатесів на скибочки заданої величини. У числі основних переваг устаткування - економія часу, що витрачається на нарізку різних продуктів , що дозволяє оптимізувати робочий процес. Крім того , такий слайсер вельми простий в експлуатації. Заявлені виробником габарити слайсера для м'яса MS 250 ST: довжина - 520 мм, глибина - 460 мм, висота - 380 мм. При цьому діаметр ножа складає 250 мм. Максимальна товщина нарізки - 20 мм. Тривалість і надійність експлуатації забезпечує і те , що матеріал ріжучого диска слайсера для м'яса - сталь. При цьому матеріал корпусу - алюміній , що робить використання обладнання надійним і довговічним. Також варто відзначити , що слайсер для м'яса не доставляє складнощів у зверненні, система управління - електромеханічна . Необхідна для стабільної роботи обладнання електрична мережа: напруга - 230 В , частота струму - 50 / 60 Гц , потужність - 0.15 кВт . Модель MS 250 ST відрізняється довгим терміном служби , безпекою використання і простотою в експлуатації.


Купити Слайсер LILOMA MS 250 ST (Слайсер для нарізки)

Товар Цена Заказ
Слайсер LILOMA MS 250 ST 7722 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: