Професійне обладнання: піч конвекційна, піч пароконвекційна, пароконвектомат UNOX
Піч пароконвекційна Unox XVC705E
Піч пароконвекційна Unox XVC705E
Артикул товару: XVC705E
Виробник: Unox
Країна виробник: Італія
Потужність електрична, кВт: 11.9
Підключення до електромережі: 380В
Число рівнів: 10
Довжина (нетто), мм: 750
Ширина (нетто), мм: 773
Висота (нетто), мм: 1042
Вага (нетто), кг: 86
Пароконвекційна електрична піч, 10 GN 1/1, технології SteamMaxi, DryMaxi, AdaptiveClima, Макс.температура при приготуванні 260 * С, відстань між рівнями 67 мм, 99 програм і 9 ступенів готування, 6 швидкостей вентилятора, термощуп з 4 датчиками температури, автоматична система миття камери, 380 В
Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.
Основні режими роботи пароконвектомата:
приготування на пару (режим пара 100% вологості і температури від + 70 ° С до + 120 ° С),
конвекція (циркуляція гарячого повітря) (режим переважно смаження або випічки при відсутності (0%) пара і температурі від +30 (80) ° С до + 250 ° C),
комбінований варіант приготування (одночасно використовується пар (в інтервалі від 0 до 100% вологості) і гаряче повітря при температурі від + 30 ° С до + 250 ° C).
низькотемпературний пар
Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, розстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація.