На головну  → Про компанію МАРГУС  → Наші проекти

Наші проекти

Камери холодильні

В останній місяць компанією Маргус була здійснена поставка і установка ряду морозильних і холодильних камер для "Солом'янської броварні" та "The Burger".

Камери призначені для зберігання та охолодження запасу продукції для кафе, ресторанів, кулінарних і м'ясних цехів. Температурний режим підтримується за допомогою холодильної установки, компресорно-конденсаторного агрегату або моноблока. Для ізоляції використовується Сендвіч-Панелі зі спіненого пенополіорітана.

Рекомендовані товщини:

  • Для температурного режиму: 0 ... + 8 (+12) С (молоко та молочні вироби, м'ясо та м'ясна продукція, риба, овочі і фрукти і т.д. - використовувати сендвіч панель товщиною - 60 або 80 мм.

  • Для температурного режиму: - 18 ... -22 С (напівфабрикати та заморожена продукція) - використовувати сендвіч панелі товщиною - 100 або 120 мм.

  • Двері для холодильних і морозильних камер повинні виготовлені з термоізоляційних матеріалів.

  • Для морозильних камер, двері передбачені з теном, яких охороняє їх від примерзання.

  • Для камер також використовують ПВХ-завіси, який встановлюють на дверний отвір, що дозволяє уникнути втрат холоду в приміщенні камери при відкритті дверей.

Полом в морозильній камері як правило служить сендвіч панель, . Вона оберігає від промерзання і відходу холоду. Також, на підлогу морозильної камери рекомендуємо укладати алюмінієвий рифлений лист (товщина від 2 мм.). Він (лист) дозволить уникнути деформації покриття сендвіч панелі і зменшить ризик травмування персоналу через слизького покриття панелей.

Далі кілька фотографій робіт компанії Маргуса з постачання та монтажу холодильних і морозильних камер.

маргус, холодильне обладнання, холодильні камери

маргус, холодильне обладнання, холодильні камери