На головну  → Електромеханічне обладнання  → Тісторозкатка, тістоділитель

Тісторозкатка, тістоділитель

Тісторозкатка ел. Restoitalia SPR40

Тісторозкатка ел. Restoitalia SPR40

Тісторозкатка ел. Restoitalia SPR40

  • Призначення: для кафе, піцерій, ресторанів.

  • Тип: електрична тестораскатка.

  • Виробництво: Італія.

  • Товщина тесту: 1-4 мм.

  • Вага заготовки: 80/210 м

  • ? піци: 260/400 мм.

  • Габарити пристрою: 550/365/750 мм.

  • Вага обладнання: 37 кг.

  • Потужність: 0,37 кВт.

  • Напруга: 220В.

Тісторозкатка Restoitalia SPR 40 - машина для розкочування крутого тіста. Широко використовують даний пристрій в піцеріях, італійських ресторанах, кафе. Тісторозкаточні машина незамінна в місцях, де готують пельмені, пасту, чебуреки, піцу, лазанью. Устаткування надійне і просте в управлінні.

 

Пристрій дозволяє розкачати тісто товщиною від 0 до 4 мм. При роботі тісто не нагрівається, це дозволяє зберегти його властивості і структуру. Вага однієї заготовки тесту складає 210/700 г. Діаметр піци 260 і 400 мм. Для управління і настройки товщини коржі використовуються зручні рукоятки. Довжина нижнього ролика 42 см. Час розкочування одного тестового краста займає кілька секунд.

 

Електрична тестораскатка зроблена з нержавіючої сталі і дуже міцна за конструкцією. Невеликі габарити - 55х36х75 см передбачають настільне розміщення обладнання.


Купити Тісторозкатка ел. Restoitalia SPR40 (Тісторозкатка, тістоділитель)

Товар Цена Заказ
Тісторозкатка ел. Restoitalia SPR40 37968 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: