Тісторозкатка, тістоділитель
Тісторозкатка ел. Restoitalia SPR40
Тісторозкатка ел. Restoitalia SPR40
Призначення: для кафе, піцерій, ресторанів.
Тип: електрична тестораскатка.
Виробництво: Італія.
Товщина тесту: 1-4 мм.
Вага заготовки: 80/210 м
? піци: 260/400 мм.
Габарити пристрою: 550/365/750 мм.
Вага обладнання: 37 кг.
Потужність: 0,37 кВт.
Напруга: 220В.
Тісторозкатка Restoitalia SPR 40 - машина для розкочування крутого тіста. Широко використовують даний пристрій в піцеріях, італійських ресторанах, кафе. Тісторозкаточні машина незамінна в місцях, де готують пельмені, пасту, чебуреки, піцу, лазанью. Устаткування надійне і просте в управлінні.
Пристрій дозволяє розкачати тісто товщиною від 0 до 4 мм. При роботі тісто не нагрівається, це дозволяє зберегти його властивості і структуру. Вага однієї заготовки тесту складає 210/700 г. Діаметр піци 260 і 400 мм. Для управління і настройки товщини коржі використовуються зручні рукоятки. Довжина нижнього ролика 42 см. Час розкочування одного тестового краста займає кілька секунд.
Електрична тестораскатка зроблена з нержавіючої сталі і дуже міцна за конструкцією. Невеликі габарити - 55х36х75 см передбачають настільне розміщення обладнання.




