Професійне обладнання: піч конвекційна, піч пароконвекційна, пароконвектомат UNOX
Пароконвектомат UNOX XEVC-0511-EPR
Основні характеристики
Підключення 380 В
Кількість рівнів 5
Відстань між рівнями 67 мм
Тип гастроемкости GN 1/1
Розмір гастроемкости (зовніш. / Внутр.) 530x325 / 500x300 мм
Панель управління електронна
Температурний режим від 30 до 260 ° С
Потужність 9.3 кВт
Ширина 750 мм
Глибина 773 мм
Висота 675 мм
Вага (без упаковки) 70 кг
Країна-виробник Італія
Режими випічки:
Конвекція 30-260 ° C
Конвекція + пар 35-260 ° C, з STEAM.Maxi від 30 до 90%
Змішаний режим вологості і конвекції 35-260 ° C, з STEAM.Maxi від 10 до 20%
Пар 35-130 ° C з STEAM.Maxi 100%
Сухе повітря випічки 30-260 ° С з DRY.Maxi від 10 до 100%
Дельта Т - випічка з основним датчиком
зонд MULTI.Point
Додаткові функції і автоматичне програмування випічки:
MIND.Maps: малювання процесів випічки з безлічі кроків
Збереження до 256 програм користувача
Можливість присвоєння імені і зображення збереженим програмами
Збереження назви рецепта на будь-якій мові
CHEFUNOX: вибір режиму, розміру їжі і результату випічки
MULTI.Time: випічка різних страв одночасно, до 10 таймерів
MISE.EN.PLACE: готовність різних страв в один час
Розподіл повітря в камері:
AIR.Maxi: кілька вентиляторів з реверсивним рухом
AIR.Maxi: 4 програмовані швидкості повітря
AIR.Maxi: 4 програмованих полустатіческіх режиму випічки
Управління кліматом в камері:
DRY.Maxi: висока вологість і вологість програмується користувачем
DRY.Maxi: випічка з вологістю 30-260 ° С
STEAM.Maxi: пар 35-130 ° C
STEAM.Maxi: поєднання вологого і сухого повітря 35-260 ° C
ADAPTIVE.Cooking: оптимізація процесу випічки і автоматична настройка параметрів випічки для відмінних результатів
ADAPTIVE.Cooking: однаковий результат при повному завантаженні або одному листі
ADAPTIVE.Cooking: датчик вологості і автоматичне коректування
Двоярусне колонка:
MAXI.LINK: дозволяє готувати одночасно продукти, які мають абсолютно різні вимоги температури, вологості і часу
Теплоізоляція і безпека:
Protek.SAFE: максимальна теплова ефективність і безпеку роботи (охолодження скла двері і зовнішніх поверхонь)
Protek.SAFE: гальмування двигуна для уникнення втрат енергії при відкриванні дверей
Protek.SAFE: електрична потужність відповідно до реальних потреб
Protek.SAFE PLUS: потрійне скління двері
Автоматичне очищення:
Rotor.KLEAN: 4 автоматичні програми очищення з миючим засобом і контролем рівня води
Rotor.KLEAN: бак для миючого засобу інтегрований в камері
Запатентована двері:
Дверні петлі виконані з високоміцного самозмащувального технополимера
Блокування довільного відкриття дверцят в позиціях 60 ° -120 ° -180 °
Допоміжні функції:
Температура попереднього нагрівання до 260 ° С
Візуалізація залишкового часу випічки (не використовуючи основний датчик)
Проведення режиму випічки "HOLD"
Безперервна робота печі "INF"
Візуалізація часу, температури зонда і камери, вологості і швидкості вентилятора
Одиниця виміру температури в ° C або ° F
Технічні деталі:
Камера з нержавіючої сталі AISI 304 з закругленими кутами для гарантії максимальної гігієни
Підсвітка зовнішніми світлодіодними лампами
Дверний замок з високоміцного вуглецевого волокна
Дверний водозбірник з постійним дренажем, навіть якщо двері відкриті
Великий обсяг водозбірника
Невелика вага - надійна конструкція, завдяки застосуванню інноваційних матеріалів
Безконтактний перемикач двері
Автодіагностика проблем або поломок
Обмежувач температури для безпеки
Відкривається внутрішнє скло для зручності чищення двері
Профільовані напрямні з нержавіючої сталі L-подібної форми для зручного завантаження
Опції (замовляються окремо):
Зонд SOUS-VIDE: приготування в вакуумі
Реверсивна двері з можливістю переважування навіть після установки печі