На головну  → Купівельні візки та кошики  → Хвіртка прапорець

Хвіртка прапорець

Прапорець вхідний лівий METAL-POZ з електричним замком

Прапорець вхідний лівий METAL-POZ з електричним замком

Прапорець вхідний лівий METAL-POZ з електричним замком

  • Виробник METAL-POZ | МЕТАЛ-ПОЗ

  • Гарантія 3 роки / 36 місяців

  • Країна бренду Польща

  • колір Хром

  • Маса (г) 16500

  • Розміри (мм) 1005x846

  • Артикул SW 027.010 + SW 027.000

Хвіртка METAL-POZ вхідні механічна з електричним замком SW-027 призначена для позначення місця входу, а також для регулювання потоків відвідувачів. Встановлюється в закритих приміщеннях з твердою підлогою. Хвіртка відкривається в одному напрямку штовханням стулки, закривається самостійно. Кріпиться за допомогою 3-х болтів 8 * 120 мм. і дюбелів 12 * 120 мм. (В комплект не входять). Вага хвіртки 11,5 кг. + Вага стовпчика - 5 кг

Турнікети для входу в магазин і не тільки - механічні турнікети - вертушки вхідної групи Гідажа, один із способів грамотно організувати вхід-вихід покупців або просто відвідувачів. Красива і надійна конструкція турнікета дозволяє покупцеві або відвідувач інтуїтивно визначити місце входу і виходу з торгового залу і не тільки.

Вхідні ворота з електромагнітним замком використовуються для управління вхід і вихід людей. Це можна іспользівать з системами контролю доступу. Відкривається тільки в одному напрямку. Затвор можна відкрити після отримання електричного сигналу, після відкриття автоматично закривається.

Наводиться в дію трансформатором з 6V напругою. Силовий кабель 2x0,5 мм 2. Для більш довгих відстаней (~ 20 м б) перевірте що напруга на нижче 6 У або не перевищує 12 В.

Затвор виконаний зі сталі і з покриттям нікелевим хромом. Використовується в закритих приміщеннях. Ворота повинні монтуватися на тверді підлоги. Вага воріт - 11,5 кг. Вага стовпчика - 5 кг



Купити Прапорець вхідний лівий METAL-POZ з електричним замком (Хвіртка прапорець)

Товар Цена Заказ
Прапорець вхідний лівий METAL-POZ з електричним замком 28500 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: