На головну  → Купівельні візки та кошики  → Хвіртка прапорець

Хвіртка прапорець

Турнікет хвіртка вхідні механічна Виробник «АВТ» Польща

Турнікет хвіртка вхідні механічна Виробник «АВТ» Польща

Турнікет хвіртка вхідні механічна Виробник «АВТ» Польща Турнікет хвіртка вхідні механічна Виробник «АВТ» Польща

Хвіртка вхідні являє собою важливий елемент системи ведення клієнта по торговому залу.

 Відкриття хвіртки здійснюється тільки в одному напрямку. З відкриття прапорця-хвіртки починається захоплююча і корисна прогулянка по магазину.

Хвіртка буває лівостороння і правостороння. Якщо встановити одночасно хвіртку правостороннім і лівосторонній вийде широкий і зручний прохід. Зазвичай застосовують великі супермаркети і магазини побутової техніки. Для невеликих магазинів і закладів досить однобічної хвіртки (турнікети) Калитку Дуга повертається на 90градусів за годинниковою стрілкою. Матеріал: Дзеркальна нержавійка

 Хвіртка механічна з поверненням стулки у вихідне положення є односторонньою і використовується для пропуску людей в одну сторону (вихід / вхід). Використовується в основному підприємствами торгівлі (магазини самообслуговування). Стійка хвіртки виконана з дзеркальної нержавіючої труби діаметром 50 мм, стулка з хромованою труби діаметром 25 мм, товщиною 1,5 мм. Стулка має заповнення з полістиролу з піктораммамі напрямки вхід / цегла. Хвіртка кріпиться до підлоги за допомогою анкерів. Фланець закривається декоративною дзеркальної нержавіючої кришкою. Габаритні розміри (ВхШ) - 1000х800 мм. Довжина стандартного проходу - 800 мм. Хвіртка турнікет легко вписується в інтер'єр будь-якого закладу. Відрізняється простотою і надійністю в експлуатації.



Купити Турнікет хвіртка вхідні механічна Виробник «АВТ» Польща (Хвіртка прапорець)

Товар Цена Заказ
Турнікет хвіртка вхідні механічна Виробник «АВТ» Польща 19900 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: