На головну  → Про компанію МАРГУС  → Наші проекти

Наші проекти

Їдальня для співробітників заводу!

Їдальня для співробітників заводу!

Якою має бути їдальня для співробітників? Над таким питанням роздумував не один підприємець. Але у кожного підприємства вона своя, зі своїми правилами і традиціями, своїм меню і інтер'єром, тільки набір кухонного обладнання залишається незмінним!

Їдальня для співробітників заводу! Їдальня для співробітників заводу! Їдальня для співробітників заводу!

Яка кількість співробітників ви хочете нагодувати, де їх усіх розмістити, який бюджет одного обіду, а додаткові перекушування, кава і чай будуть ...? Визначившись з меню і кількістю обідає персоналу, відразу, необхідно замовити лінію роздачі. Лінія роздачі повинна складатися з наступних елементів: марміту перших страв, теплового та холодильного марміту, вітрини для порційних салатів і кондитерської вітрини, стійки для підносів і приладів, теплового столу або диспенсера для підігріву тарілок, нейтрального елемента для розміщення додаткових одиниць настільного обладнання таких як сокоохолоджувач , СВЧ піч .. Набір теплового, холодильного, механічного та нейтрального обладнання залежить від того, чи будуть ваші кухаря самі готувати або постачальником готової продукції (обідів , Сніданків або вечерь) буде фабрика-кухня ?!

Їдальня для співробітників заводу! Їдальня для співробітників заводу!

Найпростішим є варіант замовлення готової продукції. Вам не треба відкривати додаткові виробничі цехи, цехи попередньої обробки і зберігання продуктів ... Ви просто купуєте обладнання для транспортування готових страв, це:

* Транспортувальні візки певної висоти з фіксаторами коліс для перевезення в транспорті;

* Гастроёмкостямі з нержавійки різних глибин і кришками до них;

* Контейнери для перших страв і напоїв.

  Все це розігрівається або охолоджується в одному приміщенні, так званому Доготовочних цеху, який обладнується:

* Пароконвектоматів (не обов'язково купувати програмний пароконвектомат з сенсорною панеллю керування, для финишинга напівфабрикатів або до готування, для попереднього розігріву досить пароконвектомата з механічною панеллю керування);

* Холодильними шафами в яких будуть зберігається певний порції продуктів для кожної зміни підприємства;

* Настільної індукційної плитою для приготування соусів.

Якщо меню передбачає кави або чай, то додатково купується і встановлюється:

* Кави машина автоматичного типу, для швидкого самообслуговування;

* Кип'ятильник (диспенсер гарячої води) для приготування чаю;

* Конвеєрний тостер (на ваш розсуд);

* Сокоохолоджувач;

*СВЧ піч.

Їдальня для співробітників заводу! Їдальня для співробітників заводу! Їдальня для співробітників заводу!

При партнерської роботи з фабрикою кухнею обов'язковим є наявність свого цеху миття столового посуду. Його необхідно обладнати:

* Столом для прийому брудного посуду,

* Посудомийній машиною (може бути фронтальної або купольної, в залежить від кількості пропускної здатності закладу),

* Мийними ваннами для попередньої обробки посуду перед завантаженням в посудомийну машину, або на випадок її поломки),

* Полками,

* Сушками для тарілок, чашок і приладів,

* Стелажами для чистої посуду,

* Столом для видачі чистого посуду.

Їдальня для співробітників заводу!

А ось коли піде мова про відкриття повноцінної їдальні громадського харчування, з приготуванням продуктів повного циклу, тоді цей процес необхідно розглянути більш детально. Але, це вже інша історія ...