Овочерізка професійна
Овочерізка ел. Fimar TV2500 (220)
Овочерізка ел. Fimar TV2500 (220)
Овочерізка TV2500
Тип підключення електричний
Тип установки настільний
Частота обертання, об / хв 255
Матеріал корпусу алюміній / нержавіюча сталь
Матеріал завантажувального отвору харчова пластмаса
Розміри овального отвору, мм 155x75
Розміри круглого отвору, мм 56
Потужність, кВт 0,37
Габаритні розміри, мм 220x610x520
Вага, кг 22
У комплект поставки диски і ємність для збору продукту не входять.
Овочерізка призначена для різання / тонкої нарізки фруктів і овочів на шматочки різних форм і розмірів, натирання сиру, сухарів, шоколаду, фундука, шинкування моркви, селери, картоплі, яблук, ріпи, буряка, м'якого сиру моцарелла. Корпус покритий стійкою до механічних впливів поліуретанової фарбою, на пластину з харчової пластмаси, запобіжний вимикач на ручці, подвійне отвір для завантаження продукту.
Окремо продаються ДИСКИ:
ДИСКИ ДЛЯ НАРІЗКИ
E1 - E2: Картопляні чіпси, ріпа, капуста, огірки, морква, цибуля, гриби.
E3: яблука, банани, кабачки, баклажани, фенхель, артишоки.
E4 - E6: буряк, варену картоплю, капуста, ріпа, цибуля.
E5: помідори, лимони, апельсини, яблука, ананаси, грейпфрути.
E8 - E10 - E14: варені картоплю і моркву, баклажани, буряк.
Диск для шинкування / натирання
Z2 - Z3: морква, селера, картопля, яблука, ріпа.
Z4: буряк, червона капуста, коренеплоди, швейцарський сир, шоколад.
V: сир Пармезан, сухарі, мигдаль, горіхи, шоколад, фундук.
Z7: сир моцарелла.
ДИСКИ ДЛЯ НАРІЗКИ КУБИКАМИ
Використання дисків D8x8 - D10x10 - D12x12 - D20x20 в комбінації з дисками E6 - E8 - E10 - E14 дозволяє отримувати кубики самих різних форм і розмірів для овочевих супів, фруктових салатів, і картоплі-фрі.
ДИСКИ ДЛЯ НАРІЗКИ СОЛОМКОЮ
H2,5 - H4 - H6 - H8 - H10: селера, кабачки, буряк, коренеплоди, морква, картопля, ріпа. Використання дисків B6 - B8 - B10 в комбінації з дисками E6 - E8 - E10 дозволяє нарізати соломку необхідної товщини по всій довжині продукту.