EURO: 33.7

Маргус в соцсетях

FacebookIcon Google+Icon YoutubeIcon InstagramIcon

ООО Маргус

03061, Киев, Украина

Отрадный проспект 95-г, офис 308

(044) 23-777-85

(093) 724-22-99

(093) 727-3-555

M3@margus.com.ua

На головну  → Теплове обладнання  → Коптильня

Коптильня

Коптильня Helia Smoker 24

Коптильня Helia Smoker 24

Купити Коптильню Helia Smoker 24

  • Тип Коптильня

  • рівнів 2

  • місткість 7 кг

  • температурний щуп є

  • ніжки на коліщатках немає

  • наявність жирозбірник є

  • електрична мережа

  • напруга 230 В

  • частота струму 50/60 Гц

  • потужність 1 кВт

  • min температура 0 ° С

  • max температура 250 ° С

  • матеріал корпусу нержавіюча сталь

  • габарити

  • довжина 450 мм

  • глибина 450 мм

  • висота 350 мм

  • вага нетто 25 кг

Для більш докладної інформації натисніть ТУТ

Коптильня Helia Smoker 24 (Київ, Україна)

Пропонована вашій увазі коптильня 24 виробництва Helia Smoker є різновидом професійного обладнання, використовуваного спеціально для швидкого копчення риби, м'яса, а також інших продуктів. Конструкція такого апарату складається з металевого короба зі спеціальними гратами і додатковим піддоном. Температурний діапазон моделі 24: max температура становить 250 ° С, min температура становить 0 ° С. При цьому обробка завдяки використанню цього апарату передбачає можливість як гарячого, так і холодного копчення. В ході гарячого копчення продукт знаходиться в середовищі жаркого диму, в наслідок чого паралельно здійснюється і додаткова термічна обробка їжі. Для зручності експлуатації в коптильнях може бути передбачено наявність жирозбірник, є він і в даній моделі. Заявлені виробником габарити коптильні 24: довжина - 450 мм, глибина - 450 мм, висота - 350 мм. Виконання коптильні відповідає стандартам якості. Дана модель, коптильня 24, не просто якісно виконана і функціональна, але при цьому ще і вельми зручна в експлуатації


Купити Коптильня Helia Smoker 24 (Коптильня)

Товар Цена Заказ
Коптильня Helia Smoker 24 39600 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: