PhoneIcon (044) 23-777-85 EuroIcon 30.5

Маргус в соцсетях

FacebookIcon Google+Icon YoutubeIcon LinkedinIcon TwitterIcon InstagramIcon

ООО Маргус

03061, Киев, Украина

Отрадный проспект 95-г, офис 308

(044) 23-777-85

(093) 724-22-99

(093) 727-3-555

M3@margus.com.ua

На головну  → Теплове обладнання  → Поверхня для смаження

Поверхня для смаження

Застосовується поверхня для смаження для приготування різних страв з овочів, м'яса і риби. Розрізняють такі поверхні для смаження, такі як: гладка, рифлена і комбінована. Незамінна поверхня для смаження в ресторанах швидкого обслуговування, кафе, барах, а також ресторанах з східною і західною кухнею.

Практично на кожній професійній кухні ви звернете увагу на таке обладнання, як поверхня для смаження. Купуючи таке обладнання на кухню закладу, ви економите час і гроші, при цьому отримуєте високу якість готового продукту і покращуєте його смакові якості!

Професійна кухня відрізняється від побутової кількістю оброблюваних продуктів і слід розуміти, що навіть дуже гарна велика сковорода не замінить поверхню для смаження. Виробники теплового обладнання вирішили дану проблему наступним чином, розробивши дуже гарний компроміс - поверхню для смаження. За допомогою поверхні для смаження можна швидко і легко впоратися з великими обсягами приготування м'яса, риби, млинців, овочів і не тільки, дозволяючи готувати на одній поверхні різні види страв.

Виділяють наступні переваги поверхонь для смаження, а саме: збереження корисних речовин і швидке приготування продуктів, завдяки рівномірному прогріванню їжі, маленька витрата жиру, вбудований регулятор температури, приготування одночасно різних продуктів і кількох страв.

Поверхня для смаження для для фаст фуду і ресторану за найкращою ціною з доставкою по Україні в компанії МАРГУС!