Пароконвектомат
Пароконвектомат Angelo Po FX61E3
Кількість рівнів | 5 шт, 6 шт |
Тип гастроємності | GN 1/1, деко 600х400 |
Панель управління | електронна |
Тип пароутворення | інжектор |
Температура | від 30 до 300 °С |
Потужність | 10.1 кВт |
Ширина | 920 мм |
Глибина | 874 мм |
Висота | 730 мм |
Вага | 160 кг |
Підключення | 380 в |
Країна виробник | Італія |
Корпус пароконвектомата виконаний з нержавіючої сталі , робоча камера з полірованої нержавіючої сталі AISI 304. З потужними пароконвектоматами Angelo Po Combistar FX приготування різних страв меню стане легким , безпечним і більш рентабельним . Завдяки Angelo Po FX Ви зможете приготувати як традиційні , так і нові страви , поєднуючи уяву з новим рівнем виконання. Ви зможете досягти вражаючих результатів , при зменшенні витрат на електроенергію і час . Як би не був поставлений процес виробництва , кожен клієнт буде задоволений швидким обслуговуванням , чудовим смаком і фантастичною подачею страви. Має цифровий інтерактивну панель управління програмовану з ручкою управління вибору даних . FX61E3 має 4 базових режими роботи , в тому числі з кулінарної бібліотекою програм ( 150 готових програм , до 18 кроків у кожній). Модель має такі функції приготування: автоматичний розігрів і охолодження , утримання в розігрітому стані , Delta T , розігрів , Банкетинг ( финишинг ) , приготування при низьких температурах ( low temperature cooking ) , пастеризація ( зі спеціальним пробником ) , копчення ( із зовнішнім модулем ) , автоматичний контроль рівня вологості повітря в режимі пароконвекціі , автоматичний контроль рівня вологості повітря в режимі конвекції.
Конвекція від 30 ° C до 300 ° C.
Комбінація , що готує від 30 ° C до 250 ° C і % , стерилізує від 0 до 90
Пар від 30 ° C до 125 ° C
Розігрів , Банкет
Дельта T , Низькі Температури і C3 .
Копчення C3 і Пастеризація
Приготування бібліотеки з 150 програмами в CF3 18 стадій
MP персоніфікована сторінка кулінарії
Копчення програми вашого меню ( SmokerStar )
4 потрійних дії , сануючі автоматичні програми : програма очищення від відкладень соди і миються дренажі , довга і коротка програма ополіскування
Старт запрограмований заздалегідь
Ручна подача пари
Використання термозонда при приготуванні
Можливість використання додатково термозонда
Можливість використовувати 2 термозонда одночасно
Автоматичне Охолодження і Попередній нагрів
Інформація технічної допомоги
Температури в ° C або ° F
Попереднє налаштування для дистанційного керування піками потужності
Вибір часу запуску
Завантаження - Завантажує інформацію з флеш-карти
Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.
Основні режими роботи пароконвектомата:
приготування на пару (режим пара 100% вологості і температури від + 70 ° С до + 120 ° С),
конвекція (циркуляція гарячого повітря) (режим переважно смаження або випічки при відсутності (0%) пара і температурі від +30 (80) ° С до + 250 ° C),
комбінований варіант приготування (одночасно використовується пар (в інтервалі від 0 до 100% вологості) і гаряче повітря при температурі від + 30 ° С до + 250 ° C).
низькотемпературний пар
Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, розстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація.