Пароконвектомат
Пароконвектомат UNOX XVC 105E
Напруга | 220 в |
Кількість рівнів | 3 шт |
Тип гастроємкості | GN 1/1 |
Розмір гастроємкості (зовн./внутр.) | 530x325 / 500x300 мм |
Панель керування | электронна |
Спосіб пароутворення | інжектор |
Температура | от 30 до 260 °С |
Потужність | 3.6 кВт |
Розміри Ш-Г-В (мм) | 750-762-572 |
Вага | 48 кг |
Країна виробник | Італія |
Купити пароконвектомат UNOX XVC 105 E
Пароконвектомат UNOX XVC 105 E гастрономічної лінії - модель працює за інжекторної технології пароутворення , управління досить просте , зручне і виконано у вигляді сенсорної панелі. Модель передбачає автоматичну само очищення в 4 режимах та 2 напівавтоматичні . Можливість запису 99 програм з функцією запам'ятовування до 9 покрокових режимів приготування. Попередній розігрів робочої камери регулюється оператором вручну , функція підтримки температури. Є функція негайного зниження температури в робочій камері.
Гастрономічна лінія пароконвекційні печей Unox модель XVC 105E .
Дана модель пароконвектомата може гарантувати високу віддачу і відмінний результат навіть за найскладніших умов завантаження. Модель зручна у використанні і подальшої чистки. Кути робочої камери мають заокруглену форму , а напрямні для гастроємностей легко зняти , без додаткових інструментів і зусиль. Корпус робочої камери виконаний з нержавіючої сталі найвищої якості, як і камери всіх моделей Італійського виробника UNOX .
Функції готування :
Готування при конвекції при температурі від 30 ° C до 260 ° C
Комбінована готування Конвекція + Пара при температурі від 48 ° C до 260 ° C , STEAM.Maxi ™ від 30 % до 90 %
Готування Конвекція + Вологість при температурі від 48 ° C до 260 ° C , STEAM.Maxi ™ від 10 % до 20 %
Готування на пару при температурі від 48 ° C до 130 ° C , STEAM.Maxi ™ на 100 %
Готування Конвекція + Сухий Повітря при температурі від 30 ° C до 260 ° C , DRY.Maxi ™ від 10 % до 100 %
Максимальна температура попереднього розігріву 280 ° C
Готування з датчиком температури в серцевині продукту
Готування з датчиком температури і функцією DELTA T
Технологія MULTI.Time : управління 9 таймерами для одночасної готування різних продуктів
Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.
Основні режими роботи пароконвектомата:
приготування на пару (режим пара 100% вологості і температури від + 70 ° С до + 120 ° С),
конвекція (циркуляція гарячого повітря) (режим переважно смаження або випічки при відсутності (0%) пара і температурі від +30 (80) ° С до + 250 ° C),
комбінований варіант приготування (одночасно використовується пар (в інтервалі від 0 до 100% вологості) і гаряче повітря при температурі від + 30 ° С до + 250 ° C).
низькотемпературний пар
Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, розстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація.