На головну  → Пароконвектомати

Пароконвектомат

Пароконвектомат UNOX XVC 105E

Напруга220 в
Кількість рівнів3 шт
Тип гастроємкостіGN 1/1
Розмір гастроємкості (зовн./внутр.)530x325 / 500x300 мм
Панель керуванняэлектронна
Спосіб пароутворенняінжектор
Температураот 30 до 260 °С
Потужність3.6 кВт
Розміри Ш-Г-В (мм)750-762-572
Вага48 кг
Країна виробникІталія

Пароконвектомат UNOX XVC 105 E

Купити пароконвектомат UNOX XVC 105 E

Пароконвектомат UNOX XVC 105 E гастрономічної лінії - модель працює за інжекторної технології пароутворення , управління досить просте , зручне і виконано у вигляді сенсорної панелі. Модель передбачає автоматичну само очищення в 4 режимах та 2 напівавтоматичні . Можливість запису 99 програм з функцією запам'ятовування до 9 покрокових режимів приготування. Попередній розігрів робочої камери регулюється оператором вручну , функція підтримки температури. Є функція негайного зниження температури в робочій камері.

Гастрономічна лінія пароконвекційні печей Unox модель XVC 105E .

Дана модель пароконвектомата може гарантувати високу віддачу і відмінний результат навіть за найскладніших умов завантаження. Модель зручна у використанні і подальшої чистки. Кути робочої камери мають заокруглену форму , а напрямні для гастроємностей легко зняти , без додаткових інструментів і зусиль. Корпус робочої камери виконаний з нержавіючої сталі найвищої якості, як і камери всіх моделей Італійського виробника UNOX .

  

 

Функції готування :

  • Готування при конвекції при температурі від 30 ° C до 260 ° C

  • Комбінована готування Конвекція + Пара при температурі від 48 ° C до 260 ° C , STEAM.Maxi ™ від 30 % до 90 %

  • Готування Конвекція + Вологість при температурі від 48 ° C до 260 ° C , STEAM.Maxi ™ від 10 % до 20 %

  • Готування на пару при температурі від 48 ° C до 130 ° C , STEAM.Maxi ™ на 100 %

  • Готування Конвекція + Сухий Повітря при температурі від 30 ° C до 260 ° C , DRY.Maxi ™ від 10 % до 100 %

  • Максимальна температура попереднього розігріву 280 ° C

  • Готування з датчиком температури в серцевині продукту

  • Готування з датчиком температури і функцією DELTA T

  • Технологія MULTI.Time : управління 9 таймерами для одночасної готування різних продуктів

Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.

Основні режими роботи пароконвектомата:

  • приготування на пару (режим пара 100% вологості і температури від + 70 ° С до + 120 ° С),

  • конвекція (циркуляція гарячого повітря) (режим переважно смаження або випічки при відсутності (0%) пара і температурі від +30 (80) ° С до + 250 ° C),

  • комбінований варіант приготування (одночасно використовується пар (в інтервалі від 0 до 100% вологості) і гаряче повітря при температурі від + 30 ° С до + 250 ° C).

  • низькотемпературний пар

Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, розстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація.


Купити Пароконвектомат UNOX XVC 105E (Пароконвектомат)

Товар Цена Заказ
Пароконвектомат UNOX XVC 105E 66792 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: