Пароконвектомат
Пароконвектомат RATIONAL SCC 61 Whitefficiency
Пароконвектомат RATIONAL SCC 61 Whitefficiency - купити
Self Cooking Control ® ( 9 робочих підрежимів автоматичного приготування)
+ ClimaPlus Control 5 режимів пароконвектомата ;
Можливість програмування ( 350 програм містять до 12 етапів) ;
Level Control (контроль за кожним рівнем завантаження окремо ) ;
Швидке охолодження робочої камери;
5 швидкостей вентилятора;
Мультизонний щуп для вимірювання температури усередині продукту ;
Вбудований ручний душ , автоматична мийка Clean Jet ;
CalcDiagnose System Контроль за відкладенням накипу в парогенераторі ;
Поздовжня завантаження для GN 1 /1 , 1/2 , 2/3 , 1/3 , 2/8 ;
Кількість рівнів ( місткість) : 6 x GN1 / 1
Габарити ( мм): 847х771х782 ,
Напруга ( Вольт ) : 380 ,
Потужність ( кВт): 11
Країна виробник - Німеччина
Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.
Основні режими роботи пароконвектомата:
приготування на пару (режим пара 100% вологості і температури від + 70 ° С до + 120 ° С),
конвекція (циркуляція гарячого повітря) (режим переважно смаження або випічки при відсутності (0%) пара і температурі від +30 (80) ° С до + 250 ° C),
комбінований варіант приготування (одночасно використовується пар (в інтервалі від 0 до 100% вологості) і гаряче повітря при температурі від + 30 ° С до + 250 ° C).
низькотемпературний пар
Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, розстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація.