На головну  → Пароконвектомати

Пароконвектомат

VarioCooking Center whitefficiency RATIONAL 112 + F05

VarioCooking Center whitefficiency RATIONAL 112 + F05

Купити VarioCooking Center whitefficiency RATIONAL 112 + F05

  • Кількість порцій: від 30

  • Корисний об'єм: 2 x 14 літрів

  • Ширина: 1200 мм

  • Глибина: 777 мм

  • Висота: 1100 мм

  • Висота борту чаші: 900 мм

  • Шафа з підставкою

  • Нагрівальна поверхня: 2 x 11 дм2

  • Подача води: R 3/4 "

  • Відведення води DN: 40 мм

  • Загальна споживана потужність:

  • електрику - 17 кВт

  • Цера - 19,5 кВт

  • Запобіжники 3 x 40 А

VarioCooking Center whitefficiency 112 c F05

  • Режим VarioCooking Control® whitefficiency® з 7 робочими подрежімамі: «М'ясо», «Риба», «Овочі та гарніри», «Страви з яєць», «Молоко і десерти», «Супи і соуси» і Finishing®

  • Ручний режим з 3 робочими подрежімамі: (смаження, варіння, приготування у фритюрі)

  • Діапазон температур: 30 - 250 ° C

  • Інфрачервона плита VitroCeran з 6-ступінчастою регулюванням нагріву 2,5 кВт

  • Комплектується шафою-підставкою

  • Температурний зонд, вимірювання в 6 точках

  • Одночасне приготування в двох різних робочих середовищах в VarioCooking Center® whitefficiency® 112 (наприклад, паста / соус або стейки / фрітірованіе)

  • Підйомний пристрій AutoLift ™ (корзини для варіння локшини і приготування продуктів у фритюрі)

  • Пам'ять даних HACCP та виведення через USB-інтерфейс

  • 250 програм, вибір за бажанням

 

Вбудований ручний душ зі зворотним механізмом, вбудований пристрій перекривання води і плавне регулювання струменя

Температурний зонд, вимірювання в 6 точках

Злив води після варіння продуктів або, відповідно, після очищення апарату безпосередньо з чаші (без перекидання, без стоку в підлозі)

VarioDose ™ - автоматичне вбудований пристрій заповнення водою

Сенсорний екран з символами для максимальної простоти обслуговування

вбудований вимикач

Додаткові функції викликаються натисканням кнопки

Індикація у вигляді тексту для будь-яких процесів приготування

Вибір іноземної мови для індикації повідомлень

Центральний регулятор і легко очищаються кнопки

Робітники і попереджувальні повідомлення, наприклад, тепле масло - при фрітірованіі

Цифрова індикація температури

Індикація заданих і фактичних значень

Цифровий таймер, 0 - 24 години, з постійною настройкою

температурний запобіжник

VarioBoost ™ - запатентована нагрівальна система

Запатентований пристрій держателя термокерна

Доступ спереду до сервісної дверцятах

компактний апарат

USB інтерфейс, наприклад, для підключення до PAЦІOHAЛЬ CombiLink®

Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.

Основні режими роботи пароконвектомата:

  • приготування на пару (режим пара 100% вологості і температури від + 70 ° С до + 120 ° С),

  • конвекція (циркуляція гарячого повітря) (режим переважно смаження або випічки при відсутності (0%) пара і температурі від +30 (80) ° С до + 250 ° C),

  • комбінований варіант приготування (одночасно використовується пар (в інтервалі від 0 до 100% вологості) і гаряче повітря при температурі від + 30 ° С до + 250 ° C).

  • низькотемпературний пар

Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, розстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація.


Купити VarioCooking Center whitefficiency RATIONAL 112 + F05 (Пароконвектомат)

Товар Цена Заказ
VarioCooking Center whitefficiency RATIONAL 112 + F05 473060 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: