На головну  → Пароконвектомати

Пароконвектомат

Пароконвектомат Convotherm OES 6.10

Пароконвектомат Convotherm OES 6.10 купити

Пароконвектомат Convotherm OES 6.10 купити

  • Назва Пароконвектомат

  • Модель OES 6.10

  • фірма Convotherm

  • Виробник Німеччина

  • серія Individual

  • підключення Електричне

  • паротворення Інжектор

  • управління Електромеханічне

  • Наявність душа Є

  • Система автоматичного миття Опція

  • Кількість рівнів GN 1/1 (шт) 7

  • Напруга 380 В / 3Ph / 50Hz

  • Потужність (кВт) 11.4

  • Габарити ДхШхВ (мм) 932x805x852

  • Вага (кг) 170

  • Типорозмір GN 1/1 (530х325 мм)

Пароконвектомат Convotherm OES 6.10 (Україна)

- Advanced Closed System для забезпечення кращої якості продукції;

- Crisp & Tasty (багатоступінчате зневоднення);

- Утапливаю двері з подвійним склом;

- Ручка з іонами срібла;

- Двері з блокуванням обдування (запобігання опіків) і функцією захлопування;

- Душ з регулюванням напору;

- Вентилятор з реверсом;

- Книга рецептів Convotherm-250 рецептів (до 20 кроків у кожному);

- Cook & Hold і запікання Delta-T;

- Програмування пуску;

- Контрастний високочеткій дисплей;

- Автозапомінаніе налаштувань і рецептів;

- Програмна захист виконання рецептів;

- Роз'єм RS 232;

- Автомийка CONVOClean (опція);

- Знижена швидкість обертання вентилятора для делікатних продуктів (опція).

Пароконвектомат - професійне кухонне обладнання, принцип роботи поєднання пари і примусової конвекції. Іншими словами, Пароконвектомат скорочено пароконвекційна піч. Пароконвектомат це допрацьована конвекційна піч, яка отримала в своєму арсеналі контроль не тільки за температурою і швидкістю обдування, а й за парою. За допомогою пароконвектомата на професійній кухні ресторану або іншого об'єкта харчування можна виробляти близько 80% теплових обробок їжі. Сучасний пароконвектомат замінює одночасно кілька видів теплового обладнання, такі як конвекційна піч, плита, духовка, варильний котел і навіть сковороду.

Основні режими роботи пароконвектомата:

  • приготування на пару (режим пара 100% вологості і температури від + 70 ° С до + 120 ° С),

  • конвекція (циркуляція гарячого повітря) (режим переважно смаження або випічки при відсутності (0%) пара і температурі від +30 (80) ° С до + 250 ° C),

  • комбінований варіант приготування (одночасно використовується пар (в інтервалі від 0 до 100% вологості) і гаряче повітря при температурі від + 30 ° С до + 250 ° C).

  • низькотемпературний пар

Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, розстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація.


Купити Пароконвектомат Convotherm OES 6.10 (Пароконвектомат)

Товар Цена Заказ
Пароконвектомат Convotherm OES 6.10 103520 грн.
Ваше ім'я (*):


Телефон (*):


Інша контактна інформація: