Шокова (швидка) заморозка: камера шокової заморозки, апарат шокової заморозки
Апарат шокової заморозки DGD AT07ISO
Місткість 7 дек GN 1/ 1 або 600х400 мм ,
Корпус і внутрішня обшивка з нержавіючої сталі AISI 304
2 робочих циклу :
- Продуктивність : 25 кг/90 ' (+70 ? / +3 ° C)
- Або 20 кг/240 ' (від +70 ? до -18 ° C)
зовнішні габарити ( ДхШхВ) 750х740х1290 мм ,
розміри камери 610х410х760 мм. ,
відстань між деками 70 мм. ,
температура навколишнього середовища +43 град. ,
холодоагент R404 або R507 ,
контроль циклу охолодження
Підключення 220 В
Потужність 1,29 кВт
в комплекті термощуп - автоматичний
вага 90 кг
Шокові апарати DGD ( Італія ) використовуються для страв , планований термін зберігання яких не перевищить 60 календарних днів . Шокове охолодження - це зниження температури всередині продукту до - 18С за час , що не перевищує 240 хвилин , або до +3 ° С за 90 хвилин. Живильні і якісні характеристики продукту залишаються незмінними , запобігаючи виникненню таких небажаних явищ , як втрата ваги , висихання і окислення .